2018. február 6., kedd

Mee too, avagy találkozásom a várótermi perverzzel :S

Még friss az eset, a minap történt. Szóval volt egy hivatalos ügyem, amire időpontot kaptam, de mivel hamarabb érkeztem, jobbnak láttam, a közeli kórház várótermében leülni a fagyoskodás helyett (kórház, ebben az influenzás időszakban pfffff, okos vagyok).
Ültem ott nagy nyugiban, teljes a csend, néha egy-egy ember feltűnt, de általános kihaltság volt  mindenhol.
Egyszer csak befutott egy fószer, tök átlag kinézet, pornó bajusz, kötött sapka, bőrkabát, hátizsák, olyan 50-60-as. És hozzám meglehetősen közel, két székkel odébb telepedett le (jelzem, a váró tele volt üres ülésekkel), aztán elkezdett bámulni. Mint valami mozifilmet. Kezdett is zavarni a dolog, de gondoltam, majd megunja. De nem így történt, hanem fogta magát és egy idő után átült mellém!!!!! És még mielőtt bármit is reagáltam volna, a kezét a lábamra helyezve, perverz vigyorral megszólalt:
- De egyedül vagy, drágaságom...
WTF?!?!
Ne mááár...
Ijedtemben annyit motyogtam, hogy a párom a mosdóban van, majd felpattantam a székről és a kijárat felé igyekeztem. Közben majdnem eltaknyoltam (csúszós a bakancsom). Miután kikeveredtem a váróból, kb. fél percenként hátranézegettem, mert féltem, hogy utánam jön.
Ahhh....ez is csak velem történhet meg. Pedig nem voltam kihívóan felöltözve, a szokásos farmer+kabát szerelésem volt rajtam, plusz szempillaspirál és szemcerka, egyáltalán nem volt ribis.
Tehát még  fagyoskodtam egy kis ideig, mire az ügyemet intézhettem, de inkább ez a marha hideg, mintsem hogy ilyen vén kéjencek fogdossanak.
Az ilyen amúgy mit érez, mikor vadidegen nőket fogdos? Nem akarom tovább gondolni, egy biztos, undorító és felkavaró, hogy az ember gyanútlanul leül valahova várakozni és ilyesmikkel szembesül. Remélem aznap én voltam az egyetlen, akivel ezt meg merte tenni, vagy remélem, hogy ha mással is ilyen volt, az jól képen törölte.
Fúj, komolyan...nem találok szavakat.
Pedig már találkoztam mutogatóssal is, igaz akkor még középsulis voltam és éppen évzáróról tartottam haza, rövid szoknya, fehér blúz kombóban, mikor egy hapsi elém ugrott és elővarázsolta a varázsceruzáját. Én meg úgy elkezdtem szaladni, mint a nyúl. Sosem tudtam, hogy magas talpú szandálban is tudok futni :S

J. hívott egy koncertre :) Igaz, még kb. 3 hónap múlva lesz, de lehet hogy megyek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése