2018. február 23., péntek

Februárvég

Lassan, de biztosan vége lesz a februárnak, ennek ellenére még csak most jön a hideg állítólag. Csalóka és változékony ez a hónap. Meg az én hangulatom is. Egyszer jobb a kedvem, máskor meg mindenkit elküldenék a náthásba, magamat is beleértve és mindenki idegesít.
Közben a mindennapok pörögnek a maguk módján és hozzák a történéseket. A bank megint felmondta a hitelemet, ami már csak azért igazságtalanság, mert a héten akartam befizetni és még nem is telt le a határidő, jó pár nap volt még vissza, de akkor is. Ez nem fair :S rohadjanak ki!!!Kértem egy újabb esélyt, mivel egybe esélytelen ennyi pénzt kiperkálnom, szerencsére megkaptam, de ugye meghosszabbították az egészet, meg többet is kell visszafizetnem, húú de nagyon boldog vagyok!!!
A fogam is újfent fáj úgy két napja.
Meg A. miatt is emésztem magam, pedig nem kéne, nem érdemli meg. Csak felhúz, amikor látom, hogy folyton az országos cimbinőjével lóg fb-n, meg barátság idézeteket rak fel neki, holott pár éve ezeket még nekem küldte *-* Én kiestem a pixisből, de frankón. Vigasz, ha ez lehet azt mondani, hogy erről Á.-val írogattunk, ő meg A. nagy barátok voltak, jártak is egymáshoz, stb., na, vele is pont ilyen ignoráló, szóval nem egyedi eset de akkor is rossz. Gáz, ha az ember elfelejti a régi barátokat, mert az oké, hogy lesznek újak, de a régieket ettől még nem kellene a "szemétbe dobni"
Ah...a barát akkor is barát, ha szar.....nem?!?!
A pasim meg tegnap bejelentette, hogy 1-2 héten belül megint messzire szólítja a meló, ottalvós bulika a köbön. Nem repesek az örömtől. Nagyon-nagyon nem.
A héten a floridai lövöldözésbe ástam bele magamat. Érdekes dolgokat olvasok, ennek a Cruz gyereknek máris vannak fangörljei, egyik-másik olyanokat írogat, hogy lefeküdne vele stb. Woah...hybristophilia keményen. Amúgy meg valószínűleg halálbüntit kap a srác *-* Állítólag a tesóját meg már pszichiátriára zárták, nem tudom miért, de van baj arra, nem kicsi.
Az írás lassan, de megyeget, a fejem is tele van ötletekkel, most rápörögtem a Jeremy prequelre, Tudom, már ezerszer ígértem, de hátha most meg is valósítom.
És igyekszem, hogy a Still breathing új fejezete is publikálásra kerüljön minél előbb.
Ezt a dalt meg tökre bírom, szeretem a beszédes klipeket. Meg sok minden eszembe jut a videoról. A rokonom pl., aki hiányzik, minden nap és sokat álmodom vele. <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése