2017. január 26., csütörtök

Paranoia, meg a lelkiismeret

A rokonunk nincs túl jól. Lett egy tüdőgyulladása, ami alapból nem jó, de az ő korában meg főleg nem. Anyum azt mondta, a mostani napok, hetek számára kritikusak, mert most derül ki, hogy reagál a szervezete a gyógyszerre, ha jól, akkor felépül...
Emiatt eléggé elkenődtem és átgondoltam, hányszor és milyen voltam vele és az ilyen önvizsgálatok végén az ember mindig oda jut, hogy annyi mindent tehetett volna másképp. Remélem, lesz még rá mód. Meglátogatnám, de egyrészt még nem gyógyultam ki teljesen a kórságomból, másrészt itt az egész kórházban látogatási tilalom van az influenza miatt. De nagyon bízom benne, hogy nemsokára minden jobb lesz. Jobbnak kell lennie!!!!!!
Amúgy már a javulás útjára léptem, igaz ehhez el kellett mennem az orvoshoz, így múlt hétvégén mentem az ügyeletre, azért oda, mert ha a körzetisemhez mentem volna, még most is ott ülnék. Lényeg, hogy kaptam gyógyszert, amitől két napig hánytam és fájt a gyomrom, de most már sokkal jobban vagyok, mint pár napja.
Remélem, ezzel a részemről letudva a betegség.
A pasim is náthás, de ő úgy látom, lábon kihordja ezeket az izéket. Ja, kapott egy meló megbízást és nem is tudom...Olyan rossz érzésem van a nő miatt, aki megkérte. Ismerem én is látásból, elég fura figura. Férje, gyereke nincs, idősebb, ilyen állatmániás, van egy rahedli kutyája, meg macskája. Pont az ilyenek másznak rá mindenkire nem?! Vagy lehet, hogy én látom rosszul, de mikor találkozom ezzel a nővel, csak köszön, viszont ha a pasim is ott van, teszi-veszi magát, igazgatja a ruháját és pl. a pasimnak háttal behajol, hogy befűzze a cipőjét, ilyenek. Lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat, de nem nagyon akarnám, hogy ilyen kiéhezett asszony házában dolgozzon a pasim. Persze ő nem vesz komolyan, mondván, hogy bízzam rá, ő ismeri a nőket.
Aha, engem ennyi év után sem ismer teljesen, ezt lefogadom.
De akkor sem szeretném, ha annál a nőnél dolgozna és pont.
Lehet, hogy paranoiás lettem, de én már nem bízom nagyon senkiben sem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése