2016. június 26., vasárnap

Hétvége, hőség, szar dolgok

Hát ez a hétvége pfffff...Elég gáz volt. Ez a rohadt nagy meleg kikészít. Most jöttem ki a fürdőkádból, de kb. már kezdhetném is újra a fürdést.
29-30 fok van a szobában. Hol a beígért lehülés?! Én nem találkoztam vele, szóval jól elkerültük egymást pechemre.
Az őseim megint marják egymást, anyám tegnap este 10-kor sírva hívott fel. A tesóm meg fúr-farag, mint egy dolgos vakond (nem írok darazsat azértsem). Nála a családösszetartást a család széthúzása jellemzi.
A pasim meg tegnap, vagyis ma hajnali 3-kor ért haza, mit ért, mászott, kullogott, csámpázott, vergődött, kúszott, fetrengett stb. Hazaérés kimaxolva. Lényeg, hogy be volt állva rendesen.
És ami a legjobb, állítólag Sz.-el és barátaival iszogatott. Igen, azzal az Sz.-el, aki általában a munkájára és pasijára hívatkozva nem ér rá, velem találkozni, meg hogy ő már nem jár kocsmába. De a pasimmal meg tud vedelgetni. Hívtam is ma csak úgy pár szóra, de pofára estem, mint vasorrú bába a mágnesasztalon, mert a száma már nem él, múltkor még ezen elértem. És ezen a ponton estem gondolkodóba picit. Ha nekem változna a számom, tuti hogy őt első körben értesíteném erről. Ezekszerint ő ezt nem így gondolja. Nem írhatok neki fb-re, mert állítólag feltörték, az emailjeit nem szokta nézni és most már mobilon sem érhetem el. Akkor mégis hogyan lehet tartani a kapcsolatot vele? Füstjelekkel? Galambpostával?
Friends will be friends, hogy a Queen-t idézzem...
A másik barátnőm A.,meg valami baráti körrel pózol, amúgy sem írt 3 hete.
J. meg ugye el van foglalva a szüléssel, de amúgy is megint pár napja olyan fura, alig-alig írogat, csak ha már többször kérdezem.
Már nem sok van a koncertig, amit annyira várok, de most valahogy elkedvetlenedtem.
A gépem sem akarja az igazat, folyton kikapcsol, na meg a hűtő is elkezdett csepegni.
Megyek megiszom a feketeribizli-lime sörömet, hátha felvidít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése