2015. november 20., péntek

Nyomottság van

Hát nem vagyok túl szórakoztató, ja...Meg sokat sem írok mostanában. Tudom, tudom...Majd változtatok rajta valamikor.

Kicsit nehezen keveredek ki a betegségemből, sokat szédülök és szar a közérzetem. Naná, hogy nincs is kedvem semmihez.

A múltkor talán túl drasztikus voltam, de akkor úgy is éreztem az egészet. Amúgy a pasim ügyét azóta sem sikerült megbeszélnünk, de különben sem tudom mi lenne a helyes.
Menni vagy maradni. A szerelem elmúlik, az nem örök. Aki mást állít hazudik, vagy túl sok Titanicot nézett :/

Ja, hogy valamikor azt hittem, nem így van? Igen, megesik az ilyesmi, még velem is. De beláttam, rosszul ítéltem meg a dolgokat és túl szentimentális voltam.
Ennyi.

A matricás srác is írt, aztán elküldött valami szívecskés giccsparádét, aztán ott magyarázkodott, hogy nem úgy gondolta, azt nem azért írta, mert szerelmes lenne belém (hát még jó, nem is ismer személyesen), csak véletlen volt. Most komolyan azt hiszi, felakadok egy szaros smiley-n vagy micsodán? Ajh, kinőttem én már ebből. Tőlem azt küld amit akar, nem háborodok fel (kivéve ha a nemi szervét küldi, de akkor is csak mérsékelten, nem ő lenne az első ugye...).

1 megjegyzés:

  1. JOBBULÁST NEKED!! Én is most egy hónapon belül másodszor vagyok beteg.
    Lehet túl sok Titanicot néztem /egyik kedvenc/, de emlékszem mamám mondta mindig nővéremnek mikor szerelmi bánata volt, hogy a szerelem nem múlik el csak átalakul ;) Persze ő itt arra gondolt, hogy szeretetté. Szorítok, hogy megtudjátok oldani.
    A matricás srácot, pedig véletlenül sem törölném a helyedben. -csak ha olyan okot ad rá- Legalább jót mulatsz rajta :D

    VálaszTörlés