2015. szeptember 19., szombat

Féltékenység: a kocsmai ribi és csalódottság: a titkolózó barátnő

Na, azért a pasim is tudja, mikor szúrjon oda és úgy, hogy még fájjon is :/
Múltkor a megcsalásról dumáltunk és azt mondta, eltekintve attól, mikor a kapcsolatunk elején vagy négyszer megcsalt az exével (nem kommentálom), azóta nem tett ilyet.
- De lehetett volna...- tette még hozzá és ezzel fel is cseszett rendesen. Vagyis inkább lesokkolt és kérdeztem is, hogy ki volt a "hölgy", akivel lehetett volna. De pasim persze nem volt hajlandó semmi információt elárulni az illetőről. Csak annyit mondott, hogy 3-4 éve volt ez és semmi többet.

Engem meg azóta foglalkoztat, hogy ki a szar lehetett és mennyire volt komoly köztük az ügy. Gondolom, csak jobban ismerték egymást, talán haverok voltak, esténként egy asztalnál ültek, vagy nem tudom...De zavar, főleg mert a pasim még csak a keresztnevét sem mondta el, persze régi dolgok és nem kellene, hogy számítsanak, de én már csak ilyen vagyok. Nekem számít. És rosszul esik..

Fura, hogy észre sem vettem, hogy mi folyik a hátam mögött és hogy ez mennyit jelentett a pasimnak. Jól csinálta annyi szent és most is nagyon titkolta a nő kilétét, sőt utána már ki akarta magyarázni, hogy nem is igaz, de nem hittem neki. Marha jó, hogy míg én azt hittem, a haverjaival dumál, meg iszogat, egy kocsmatöltelék ribivel múlatta az időt, aki bepróbálkozott nála, vagy pasim a csajnál, kitudja....

Viszont tény, hogy bunkóság ilyen sztorikat felhozni, aztán meg a lényeget makacsul elhallgatni. Oké, én is elő tudnék rángatni egy-két delikvenst a fiókból, mondván hogy igen, velük is lehetett volna akármi, mert nyomultak, de tettem rájuk...Öhhh speciel csak a zakkant srác jut eszembe, de ő sosem kellene, vagy a másik srác, írogat nagy ritkán, és aki még néz is ki valahogy, viszont nős és egyértelműen tudtomra adta, hogy csak arra kellenék. Nekem meg egyáltalán nem kellene másik, én meg ezt adtam a tudtára. Nem keresem a kapcsolatokat, mert nem érzem szükségét, el vagyok a saját elbaltázott világomban, nem hiszem, hogy egy titkos viszony jelentene megoldást a bajokra.
Én ezekről hallgattam és pasim is bár befogta volna a száját, nem menőzik itt nekem, hogy kivel és mi történhetett volna. 


Talán ha Sz.-nél rákérdeznék, tudna valamit erről, ő mindig ott lebzselt a rock kocsmában, de Sz.-el úgy állok most, hogy kissé neheztelek rá. Egyrészt már egy hónapja szinte nem is ír, ha találkozni akarok vele, leráz és kész. Közben meg kiderült, hogy a pasi, akiről áradozott, idő közben a fickója lett és ebbe sokakat beavatott, de engem persze épp nem.
Anno Sz. azt mondta, hogy egyike vagyok a legjobb barátnőinek, de ha olyan baromi nagy barátjának tart, ilyen dolgot elárul, ugyanis nekem még pár nappal ezelőtt is tagadta, hogy a sráccal együtt lennének...Nem értem én ezt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése