2014. október 10., péntek

Áldatlan állapotok vs változás szele

Régebben írtam már az albérletünkről. Már hogy szeretek itt lakni, egyelőre nem tervezünk lelépni, meg hát nincs is hova. Viszont a lakás egyes részei a 60-as éveket idézik. Amivel nem is lenne nagy baj, de ez a 60-as évek dolog főleg az állapotra vonatkozik, nem is annyira a kinézetre.
Három betűvel jellemezve, GÁZ. Hosszabban kifejtve, nagyon is ráférne már a felújítás, mert félő hogy egy nap valami durva történik (pl. brutális csőtörés, amivel a szomszédok lakásából is óceánt csinálunk). Azonkívül a szemünknek is jobb lenne, ha kicsit jobban nézne ki, mert ez így tarthatatlan.

Már évek óta mondogatjuk a tulajnak, hogy mi felújítanánk, cserébe annyit kérnénk, hogy engedjen el valamennyit a havi bérleti díjból. Eddig nem nagyon haraptak az ötletre, így az el is lett felejtve. De most ismét adódott egy lehetőség és pasim meg én is úgy gondoljuk, most lépni kell. 
A hétvégén beszélünk a tulajjal és nagyon remélem, hogy rábólint a felújításra. Ami amúgy a hülyének is megéri, hiszen nekik nem kell semmit sem csinálni, mindent mi állunk, mi csinálunk és ez végülis nem nekünk, hanem nekik üzlet, hiszen ha eladják a lakást egyszer, nem kell ebbe pénzt, időt, energiát fektetniük. 
Szóval most izgatottak vagyunk és reménykedünk. Ha bele egyeznek, heteken belül elkezdődnek a munkálatok. Amit már nagyon várok, még akkor is ha iszonyat kupival jár.
És elkezdtünk fűteni. Yeahhhh...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése