2014. október 27., hétfő

Felújítás kapuzárási pánikkal, avagy pálinka szerelmem légy az enyém...

Túl vagyunk a felújításon, az azzal járó káoszon és idegeskedésen, valamint egy igen feszült és némileg hisztérikus hangulatú családi összejövetelen.

Az eredmény tetszik És boldog is lennék, ha pasim nem bolondult volna meg és csinálta volna a fesztivált. Pedig az eleje jól indult, volt egyetértés meg összetartás. Aztán ez a harmadik napra átcsapott passzivitásba, valamint pasim mindent a legjobb barátjával akart megosztani. 

A legjobb barát neve pedig...
MR ALKOHOL...
A barát, akit senki sem hívott, mégis ott volt...És elrontotta az egészet.


Szóval volt itt minden, de főként az, hogy részegen hülyét csinált magából. Nem elég, hogy a családi banzájon számolatlanul gurította le a töményeket, aztán meg csak imbolygott mint molylepke a csillár körül, aztán még el is ment bulizni. És reggel jött haza, brutálisan berúgva. Így nem is másnapos, hanem aznapos lett és az egész napot alvással töltötte. Így a takarítás is csúszott egy keveset. Valamint az örömbe, hogy ezt is megértük, teljesült a tervünk, egy kis üröm is vegyült.

Komolyan, én azt hiszem, hogy kapuzárási pánikkal küzd és úgy véli, ha minden bulin ott van és a tizenöt évesekkel pogózik, akkor vissza forgathatja az idő kerekét a saját fiatalságára.
Valahol szomorú ez. Persze mind vágyunk arra, hogy csak egy napig eltűnjenek a gondok és újra kiszabaduljunk a mindennapos faszságok fogságából. Ezt nyilván nem látja be, szerinte ez így okés és lehet így is élni, mert hogy ez egy életérzés és véletlenül sem a fent említett kapuzárási izé.
Bár tudnám hogy segítsek neki...

De apám csak nagy bölcsen annyit mondott: öreg vagy már bohócnak fiam...

Remélem hamarosan a pasim is belátja ezt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése