2014. június 8., vasárnap

"Szép " nyári nap :(

Idézőjelesen szépnek indult, de aztán (és bocs ha rövid, meg nyers leszek):
- Az eltervezett program meghiúsult.
- Emberek, akiknek vártam a jelentkezését, mert megígérték, persze basztak jelentkezni, vagy ha meg is tették leráztak, mint kutya a vizet. Oké, nyár van és (ezek szerint) mindenki nyaral.
- A cseszettül erős napsütés szétbaszta a karomat, meg az arcomat. Most tiszta napallergiás kiütéses a kezem, meg a pofám, ráadásul ez fáj is.
- Egy csaj, aki annak idején életemből jó pár évet elbaszott, mert hogy elszerette a pasimat, aztán meg a jó életnek nem szállt le róla. Nagy ünneplések közepette férjhez ment.Neki amúgy is alaposan bejött az élet(alulról kezdte aztán kifogott egy pénzesebb balekot), de ez a hír meglehetősen pofán csapott, mellbe vágott (kinek hogy) stb. Mert hogy ez az a csaj akinek sok mindent kívánok, de rózsaszín ködbe burkolt, szerelemittas lagzit pont nem. És most lehet mondani, hogy szemét vagyok, de csak én tudom igazán mennyi szomorúságot, fejfájást és bosszúságot okozott nekem az évekkel ezelőtti kavarása. 
- Pasim elment valami koncertre.
- Mindezek után még anyámmal is össze szólalkoztam (szerencsére kibékültünk).

Most meg fáj a gyomrom és emiatt nem tudok aludni. A fejem tele lenne ötletekkel az írásra, de mire odajutok, hogy oké most már elkezdem megírni, mintha minden törlődne. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése