2014. június 20., péntek

Szenteskedő álszentek XD

Már vagy 3 részt megnéztem az Amisok Los Angelesben c. műsorból, de még mindig nem tudom eldönteni, hogy megrendezett e, vagy sem.
Mondjuk, így is, úgy is gáz...Egy csapat fiatal, akik eddig agymosott vallási szektában éltek, most kiszabadulnak és gátlástalanokká válnak, pia, buli, orgiák, aztán meg bőgve sajnálkoznak, hogy jaj én nem úgy akartam, ki fog a közösség tagadni pf...

Nem most jöttem rá, de tényleg igaz hogy a nagyon vallásos emberkék a legdurvább szarkeverők. Ehhez a megállapításhoz nem is kellett messzire mennem. Ott van példának egy ismerősöm, aki bár minden hétvégén a templomban van, meg kereszt van a nyakában, meg imádkozik stb. azért a második randin orális örömökben részesítette a pasiját. 

Oké, én is csináltam már olyat amire nem vagyok büszke, de nem bújtam a vallás mögé. Ez a csaj amúgy annyira be tudott szólogatni hogy szerinte hogy élek, milyen elfogadhatatlan ez (értette ezt arra, hogy volt pasim akivel nem csak virágot szedtem és kézen fogva sétáltam), holott ő ugyanezt csinálta csak mivel nem mondta, az ellenkezőjét állította, senki sem hitte volna róla, talán még ő maga sem hitte el magáról hogy ilyesmiket csinál...

Aztán ott van anyám munkatársa, aki valami gyülekezethez tartozik és azon túl hogy full antiszociális, még szemét is és kibeszél mindenkit a háta mögött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése