2014. március 16., vasárnap

A barátságos idegen, a levélszemét és egy film ami nagyon betalált

Köcce a kommentet, igaza van a véleményezőnek. Ez a viselkedés mindkét nemre jellemző...

Amúgy megint sikerült megfáznom, tegnap óta kapar a torkom.

A béna böngészős, lassú gépemnek hála véletlenül sikerült bejelölnöm egy ismeretlen emberkét a közösségi portálon. Ismerősnek tűnt a neve, rákattintottam a profiljára, de rájöttem hogy nem ismerem és ahogy ki akartam lépni, hogy hogy nem sikerült bejelölnöm. Akkora pancser vagyok. Erre fel másnap vissza igazolja, hogy ismer. Kedves...

A levelezőm meg tele van levélszeméttel, amiket nem győzök törölgetni. Mindent rám akarnak már sózni, autós cuccoktól kezdve (nincs kocsim és jogsim se sajna), ágymatracon át, pénisz növelőig (péniszem sincs legjobb tudomásom szerint, de ha lenne hát ki lenne ettől a sok hülyeségtől). A mai legjobb email így kezdődik: "ha van fürdőszobád, ez biztos érdekelni fog..."
Nem, nincs fürdőszobám baszod, én ólban élek és oda minek?! Ajh.

Az idő kint hisztérikus (ha lehet rá ilyen jellemzőt írni), ilyen sarki szél fúj, szóval durva és hangulat romboló. Meg az a film is amit tegnap néztem a Sundance Channellen. A címe Blackbird és nem össze tévesztendő a 2012-es hasonló című alkotással (amit még nem láttam, de valami sulis lövöldözős tehát biztos bejövős). Ez a film, amit néztem 2007-es és két drogos szerelmét szemlélteti iszonyat durván. Van itt sztriptíz, nyomor, okádás, meg delirium, hepatitis és terhesség, túladagolás és teljes leamortizálódás. Mindez azért az érzelmek talajára ültetve, de sajnos droggal átitatva.
Valami sokkoló. Érdemes megnézni, mert elrettentő példa, hogy lehet egy ember idő előtt roncs (vagy halott). Nagyon naturalisztikus (van ilyen szó?), olyan amit nem egykönnyen hever ki az ember fia/lánya. Vagyis velem így történt. Azóta is ezen kattogok. Hiába, láttam már pár filmet (pl. Arc, Ments meg Uram, Halálsoron, Holló, Hó alatt stb.) ami nagyon megfogott és sokáig gondolkodtam a tartalmán és a mondanivalóján.
Az ilyen filmek után mindig úgy érzem, hogy vannak emberek akiknek kurva nehéz az életük.


Ma szerintem fogok felrakni újat a másik blogba is.

1 megjegyzés: