2014. február 7., péntek

Nehéz vissza térés a valóságba

Köszi a kommentelőmnek a jókívánságokat, remélem őt nem döntötte ágynak semmi betegség. Én is igyekszem meggyógyulni, bár jelenleg baromi náthás vagyok és ettől fáj a fejem is. De bevetek mindenféle házi praktikákat és mamámtól kaptam narancsos-gyömbéres teát, hátha használ. 

A hangulatom továbbra is csapnivaló. Legszívesebben ki sem kelnék az ágyból. Mi ez a sötét, tré időjárás ? Reggel majdnem hátast dobtam a lefagyott esőtől :S Remek volt.

Na meg az emberek. Egy öregasszony (tudjátok, az a fajta aki már reggel 6-kor - időjárástól függetlenül - oda állít a boltba hogy elsőként kaphassa meg a cuccokat) úgy futott a buszhoz, hogy közben majdnem fellökött. De hiába repesztett ezerrel, mert lekéste (nem röhögöm ki, még akkor sem ha legszebb öröm a káröröm), amúgy is érdekes hogy ha busz után kell szaladni, vagy üres helyért tülekedni, mindig hogy felgyorsulnak a mamik *-*
A részeg tagról meg nem is beszélek aki tegnap a buszmegben úgy fújt orrot hogy nem használt zsepit (vizuálisan képzeljétek el, ha épp nem esztek, ha meg már elképzeltétek nem is fogtok weh), aztán össze tűzésbe keveredett egy reklámtáblával no komment.

Teljes és totális agyfasz mindenhol körülöttem.

Ilyenkor a legjobb álmodozni, a baj ezzel csak az hogy tulzásba lehet vinni és minél inkább csináljuk annál nehezebb leszokni róla (nem félre érteni, az álmodozásról írok), vagy legalábbis kevesebbet a képzelt (és a valódinál jóval komfortosabb) világunkban lenni az igazi helyett. Nem lesz ez így jó...

Most én is így vagyok, mindenfelé kalandoznak a gondolataim és idegesítenek egynémely valódi életben lévő emberkék.
Pl. az a delikvens, aki házas ember, de erre magasról tesz és úgy véli más is olyan mint ő. Szóval nem képes felfogni hogy én nem fogok vele viszonyt kezdeni. És nyomul...Ezerszer elmondtam, ezerszer sem fogta fel pf...Érzelmi és agyi nyomorék :S És még hány ilyen szaladgál szerte-szét.

MissneuroticS-ot hallották-olvasták és ez itt az AGYFASZ csatorna *-*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése