2021. április 28., szerda

Bizalom

Kb. egy bekezdésre vagyok a D. lovers befejezésétől és nem jut eszembe semmi jó :( Éjszaka még tudtam, mit akarok írni, de reggelre elfelejtettem. Megint behavaz az online munka, pedig sajnos már csak két hét van belőle. Napok óta nem beszéltem R.-el sem.
Múlt hét pénteken elmentem az orvoshoz, hogy akkor átbeszéljük, hogyan tovább.  Előre le volt beszélve (még rácsörögtem a dokira aznap reggel, hogy biztos bent lesz e), ennek ellenére várni kellett, mert valami spéci betegével foglalkozott, meg egy abortuszos kiscsajt pátyolgattak még.  Még ez lett volna a legkevesebb, nem gáz, hogy várni kell, de most valahogy nem volt topon a doki, morózus is volt és amúgy is lerázott, mint kutya a vizet, hogy majd jöjjek vissza egy hónap múlva és majd megműt nyáron :O És jobban érdekelte, hogy milyen szar az idő odakint.
Eddig bírtam az orvost, úgy látszott, szívén viseli a sorsomat, na ezt most ünnepélyesen vissza is vonom. Jó, hogy szerinte ez nem sürgős, de azért nem is kellene elkomolytalankodni. Anyám sem volt odáig a ténytől és agyalunk, hogy felkeresünk egy specialistát, mert azért ez a kb. jobb esetben is másfél hónap, mire műtőasztalra kerülök, elég sok. Találtunk is egy orvost, kár hogy három megyével arrébb jó drágán, de az egészség az megfizethetetlen, nemde? Jövő héten akarunk időpontot kérni hozzá. Lesz egy utazgatós napom, de ha az ottani doki szerint is ráér ezzel várni, akkor elfogadom. Ha viszont szerinte meg kell műteni hamarabb, akkor rohadt gyorsan elfelejtem az itteni orvosokat :/ Frusztráló az eü. helyzet komolyan.
Pasim azt mondta minap, hogy gondolkodik azon, hogy beoltatja magát :O mert hogy oltási bizonyítvány nélkül nincs ám kocsma és foci meccs sincs. Nos, hát ő tudja, nekem nyolc.
Ja, hétfőn beugrott J. és míg ügyintézett, nálam hagyta a hugát E.-t is. Jó régen nem láttam a csajszit. Azt hiszem, utoljára vagy 3-4 éve voltunk egy koncerten J.-vel és hozta őt. Nagyon megnőtt, 14 éves! És olyan jót beszélgettünk, hogy kis időre el is felejtettem a sok baromságot körülöttem. Azért jó lenen még 14-nek lenni ajhhhh....
És J. meginvitált egy szombati garden partiba hozzájuk. El vagyok bizonytalanodva, nem tartom most magam olyan klassz társaságnak és nem akarok senkit sem lelombozni, plusz még pasimat sem kérdeztem meg, hogy eljönne e. Sajnos ebben nem vagyok biztos, kinyitottak a kocsmák, értitek...


2 megjegyzés:

  1. egyetértek, az egészség megfizethetetlen, szóval drukkolok, hogy megnyugtató választ kapj a másik orvostól!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedves szavakat, most kicsit megingott a bizalmam ebben az orvosban, szóval mindenképpen jól jön még egy szakvélemény.

      Törlés