2018. október 2., kedd

Stay'n alive

Mikor a buszon utaztam tegnap reggel a rádióból ez a dal szólt. Mosolyogtam is magamban. Hát igen, itt az ősz, a hideg, a sötét, a depis,-lassan a tél-életben maradni ez a cél :P 
Amúgy sok nincs velem, mostanság sokat lógok R.-el és bátorkodom leírni, hogy baráti kapcsolat lett köztünk, majdnem minden nap összefutunk és akkor dumálunk, vagy kávézunk. Fura és kicsit zavarba ejtő is, vagy hogy írjam, eléggé elszoktam, hogy valaki barátkozzon velem, tekintve, hogy A. már alig bukkan fel, Sz. végleg kizárt az életéből, Á.-val bár írunk olykor egymásnak, de egy világ választja el a nézeteinket, K. Angliában él, H. meg szerintem besértődött, hogy nem értem rá vele és Larával orvoshoz menni, ugyanis hiába írtam rá a közösségi oldalon, bár olvasta, de egy szót nem írt rá vissza.
Egyedül J.-vel tartom a kapcsolatot, fészen írunk egymásnak, de ő is be van most havazva, ugyanis visszament a melóhelyére, Zselykét bölcsibe szoktatja, szóval van elég baja szegénynek.
Remélem, ez a barátság R.-el tartós lesz. Én egy végtelenül jószívű és őszinte lányt ismertem meg a személyében.
Meg is hívott a hétvégére egy buliba, de szerintem ki kell hagynom, mert az én szülinapomat ünnepeljük családilag.
Pasimmal túl vagyunk egy két napos összeveszésen, a titkolózás eszkalálódott-ez milyen szó te jó ég-és fajult durva ordibálássá. De már túl léptem rajta.
Szombaton hosszú idő után vodka-narancsot ittam, attól is elszoktam, mint a barátkozós egyénektől. Jó volt, lehet átszokom a boroskóláról a vodkanarancsra, hátha az kevésbé viseli meg a gyomromat, mondjuk nem kell belőle sokat inni és akkor okés lesz. Előszülinapi koktél volt.
Valamiért bejön ez a dal, meg a klip is, pedig nem rajongok a mai zenékért-kivéve amilyeikért igen-de ez jó :P :P
És készül a Still breathing új része, meg egy másik sztori, ami egy fejezetből áll. Hogy mikorra várható, nem tudom, de írom, ahogy időm, ihletem engedi.

2 megjegyzés:

  1. Eddig nem ismertem ezt a számot, de végighallgatva: Bejön nekem is!!! :)
    A Still breathing folytatását már nagyon de nagyon várom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm szépen, igyekszem a folytatással, de be kell valljam, lassabban halad, mint szeretném. De azért rajta vagyok a dolgon.

      Törlés