2018. január 3., szerda

Szilveszter éjjel bepöccen a féltékenység motor :S avagy welcome 2018

BUÉK 2018!!! Csak hozz jót, vagy újat! Vagy ha újat nem hozol, ne vedd el a régi még jól működő dolgokat!!!!!!Thx.
A szilveszter elég átlagosan telt. Pasim előszilveszterezett, így majdnem éjfélig édesdeden szunyókált. Aztán felriadt és tök józan volt, mint aki nem is ivott semmit (pedig ivott, nem is keveset). Aztán együtt "ünnepeltünk", alias lestük a béna műsorokat.
Éjfél után valaki megcsörgette szám nélkül és ezzel frankón elindította a 2018-at.  Nekem a szám nélküli hívásokról kapásból az a retek ribanc jut eszembe, akivel pasim a hátam mögött kavarászott. Aztán mikor pasim lerázta, még egy évig szám nélkül csörgette pasimat éjszaka. Aztán pasim számot váltott és ezek a faszságok megszűntek. Ezért is érintett rosszul, hogy most meg valaki ezt csinálja. Jó, lehet hogy téves hívás volt és elvileg az a ribi sem lehet már a képben, mert férjhez ment egy gazdag balekhoz és akkora házban él vidéken, amilyenről én még álmodni sem merek. De akkor ki lehet??? Kérdeztem pasimat, de ő sem tudta, illetve elhajtott, hogy hagyjam már békén az ilyenekkel. Anyám azt mondta, szilveszterkor sokan "nosztalgiáznak", azaz piásan csörgetik meg az exeiket, ne foglalkozzak vele, ne rontsak el ilyennel egy új évet. Hát lehet benne valami. Azóta nem volt több hívás, remélem nem is lesz.
Ja láttam az fb-s szilveszteri képeket. Nem semmi, hogy A. a  titkos fickójával szilveszterezett, vagyis a csávó is ott ült a többi haver között. A publikus pasija meg sehol *-* Biztos csak szerintem gáz ez, én már nem tudom, kinek mik járnak a fejükben, de egyesek már tényleg nem tudják mit csináljanak a jó dolgukban.
Tesóm is "elemezte" mennyire voltam ittas, ezzel forgatta a kést a szívemben. Komolyan szégyellem magam, én nem ilyen vagyok.
Több ilyen nem lesz velem.
Mert ez az új kezdet.
Ez 2018.

És csak szerintem durva ez a videoklip? Amúgy szeretem a Bush-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése