2016. szeptember 9., péntek

This ain't a love song

Ma olyan klassz napsütéses őszi idő volt! Flangáltam a városban és turkáltam magamnak egy klassz kockás inget, J. azt mondja,a kockás ing totál gáz, mint a favágóknak, de szerintem nincs igaza. Én mindig is imádtam a kockás inget.

Az exem, akiről már nem rég írtam, hogy egész jó fejjé vált, egy ideje már kapacitál, hogy találkozzunk és dumáljunk. 
Én meg nem mondtam rá se igent, se nemet konkrétan. Most abban egyeztünk meg, hogy talán jövő hét végén valamikor. De igazából nem is tudom. Van mikor mennék, máskor meg - pl. most kifejezetten - abszolút nincs kedvem hozzá. Lehet, hogy le is mondom. Mégis miről beszéljek vele? Jó pár éve nem találkoztunk, meg amúgy is, bár van családja, lehet hogy neki áll nyomulni. Mondjuk akkor fogom magam és ott hagyom a francba, szóval ha találkozom is vele, csakis nyilvános helyen.És csakis mint barátok, remélem ő sem gondolja ezt másképp. Régen elég tapadós volt és pont leszarta, hogy van e nője vagy sem, nem tudom, most hogy házas meg minden, mennyire változtak az ilyen irányú gondolatai.Még meggondolom mi legyen.

És ha már pasik, Mr. Népszerű meg még a rockfeszt idején ott hagyta a három gyerekes csaját, aztán beújított egy másik szintén gyerekes nőt (neki csak ilyenek jönnek be vagy mi), akivel viszont biztos csúnyán szakíthatott, mert a nő azóta is idézeteket, meg más egyéb hülyeségeket rakosgat ki Mr. Népszerű fb falára, holott a csávó már egy másik csajt fűzne, és hát ez így rém kellemetlen, mert az ex csak írja, a "jövendőbeli" meg nem érti, mi a franc van...És hát ez nem tünteti fel jó színben a srácot ugye :D Hiába, Mr. Népszerű már csak ilyen...Népszerű :D A nők körében.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése