2016. augusztus 12., péntek

Szomorú vasárnap csütörtökön

Áh, mondtam már hogy milyen fos év az az idei. És tartom is eme megállapításomat. Ha pár nap szélcsend van, utána mindig jön valami faszság. Hát most is így van persze.
Anyum elment egy rutin szűrővizsgálatra és sajnos rossz eredményeket kapott :( :(  Küldik további vizsgálatra, szóval még senki sem tud semmit, de már így is mindenki be van pánikolva persze. Jövő héten már többet tudok, addig meg marad a bizonytalanság a családban. Nehogy könnyen menjenek a dolgok. De persze fő a pozitiv hozzá állás.
Anyumnak nem lehet semmi baja sem!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap meg épp ezen agyaltam, mikor valami zenét hallottam. Füleltem, de akkor meg elhallgatott. Azt hittem, már haluzok és szép lassan bedilizek. Szóval fogtam magam és levittem a szemetet, akkor láttam, hogy az alsó szomszéd (aki pár hete halt meg) lakásában nyitva az ajtó, a rokonok pakolják ki a bútorokat, közben meg hallgatják a néni ezer éves lemezeit, azok közül is a leglehangolóbbakat persze. Szomorú vasárnap, meg ilyenek. Huh, nagyon szürreális volt és odabaszott keményen *-*
De hogy ne csak negatívkodjak, tegnap hallottam az új Green Day dalt is, mert hogy új albumot adtak ki. Kicsit bizalmatlankodtam, mert gyerek korom abszolut és kedvenc bandájáról volt szó, akik az első albumokkal (Dookie, Kerplunk, Nimrod, Insomniac, 1,039 Smoothed out slappy hours ) örökre belopták magukat a szívembe és ha ők nincsenek, nem tudom hogy vészelem át az általános iskolás durva éveket. Ám a későbbi albumok nekem nem igazán jöttek be. A U2-s számtól falra másztam, ahogy az amcsi X faktoros kornyikálásoktól is, a Kill the DJ.-t meg mai napig nem tudom hova rakni. Okés, egy-két szám hallgatható volt, párat kedveltem is(Holiday, Boulvard of a broken dreams, Minority stb.),de valahogy már nem adta azt, amit én szerettem bennük. Viszont az új dal a Bang, bang kellemes csalódás volt, szerintem ismét rátaláltak a helyes, punk-rockos irányvonalra :) amiért jómagam is szeretem őket. Áh annyit tudnék erről írni, de megkímélek mindenkit. Viszont Billie Joe még mindig kegyetlenül helyes pasi,(tudnék vele mit kezdeni, na...értitek+18-as gondolatok ezerrel).
H.-ra is rá kéne csörögnöm, lehet hogy már megszült a héten, pasim minap látta a fickójával autózni, lehet hogy épp a kórházba tartottak. Kíváncsi vagyok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése