2016. augusztus 9., kedd

A kirándulás jó, az öt sör ütős, avagy hőség, film élmény, meg alakul a sztorim is

A kirándulás jó volt, végre nem itthon dekkoltam és bámultam ki a hülye fejemből. Már csak ezért is megérte. Tisza part, étterem, séta, utazás stb. Ja, meg pasim berúgott (eh, meg sem lepődök), ami fura, mert össz-vissz vagy 5 doboz sört ivott. Jó, elég meleg is volt, lehet az tette be neki a kaput. Hát igen, öregszik már ő is, régen azt mesélte, a töményt is jól bírta, ehhez képest, most 5 sörtől bealudt a hazaúton, meg utána is otthon, cipőben, napszemüvegben :/
Tegnap meg J. rám dudált a kocsijukból. Beszéltem vele egy picit, épp mentek a strandra a babával és azzal a gyökérzet pasijával. Aki nem is köszönt és én is igyekeztem látványosan levegőnek nézni.
Ja, tegnap kora reggel meg úgy majdnem sikerült végignézni a Ki ölte meg Nancy-t a Sundance-n, hát igen, én az ilyen pillanatokért kelek korán *-* Jó, az elejéről lemaradtam, de nagyjából láttam. Uhhh, elég durva volt...Nancy továbbra sem a kedvencem, okos és manipulatív volt, és bitang idegesítő nő lehetett, de persze nem érdemelte meg hogy így végezze. Sid meg hát...Azt a macska akasztós részt nehezen dolgozom fel és elég hihetetlen is.
Erről jut eszembe, hogy a történetemnek már több mint fele készen van, hamarosan publikálom.
És a mai  cuki, jó tudom, nem is írok semmit, mert a dal eredetije a Kis hableány c. rajzfilm betétdala, de így punk-rockosan egész klassz.
De a pasi helyes, kicsit hasonlít az én pasimra, csak kevesebb tetkóval.
Ezek akár mi is lehettünk volna, öt sörrel azelőtt :D :D 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése