2015. december 11., péntek

A profilkép meg az exek


Lecseréltem a faszbukkon a profilképemet. Egy viszonylag tűrhető fotót töltöttem fel, ami nálam nagy szó, ugyanis abszolút nincs fénykép arcom.

Másnap látom lájkolták páran. Köztük Mr. Népszerű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg is állt a kezemben a kávés bögre, bennem meg az ütő és tuti hogy tiszta piros lett a képem.


Oh my god, Mr. Népszerű, akiről azt hittem, már azt sem tudja, hogy a világon vagyok....Jézusúristeeeeen....na jó ez hülyepicsás volt, szóval, nagyon nagyon meglepődtem.
És persze eszembe is jutottak az emlékek. 


Első körben az, hogy milyen kurva régen volt az a pár hós afférom vele. És hogy az első randin, mikor megláttam, azt gondoltam, azt a kurva ez de szexi csávó. Tetkó, piercing, bakancs, mocis mellény, éppen a chopper hiányzott csak alóla...Azok a szemek, mai napig nem láttam olyan faszit, akinek ilyen színű lett volna, valahol a zöld a sárga, meg a barna határán...


És ahogy csókolt...Komolyan, olyan jó még senkivel sem volt. Meg állt a külvilág az biztos. És olyan jó volt, amikor a kezemet megfogta *-* *-*
Vele minden jó volt, a koncertek, a hajnalig tartó csavargások, vagy csak hogy hallgattunk.
Kár, hogy nem tervezett velem sokáig. Talán neki sok volt, hogy nagyjából bármit megtettem volna érte.


Jó sokat sírtam, mikor váratlanul bejelentette, hogy vége, nem volt oka, egyszerűen szerinte nem működött, alig találkoztunk, a távolság is bejátszott (kb. 40 km-re lakott tőlem), három műszakban melózott stb. De szerintem ez csak falmelléki szöveg volt, inkább a szabadságot választotta. 


Én meg erre összeszedtem a narkomán srácot, aki hozzá képest a kanyarban sem volt, de felejtésnek megfelelt, persze ha tudtam volna, hogy Mr. Népszerű nemsokára meggondolja magát és ezt telefonon is közli, biztos nem bonyolódok semmilyen kapcsolatba senkivel. De akkor már késő volt.


Aztán erre rá két évre egy rockfeszten ismét össze jöttem vele, de az csak egy napra szólt, a drága ugyanis a "holnap felhívlak"-ot annyira vette komolyan, hogy konkrétan két hónap múlva telefonált, de akkor meg már a mostani pasimmal randizgattam.
Utána még volt pár véletlen összefutásunk néhány koncerten, pár lopott csók, de ennyi. Viszont a mai napig hatással van rám és tudom, hogy ha szembejönne az utcán még mindig szívdobogást kapnék (volt már rá példa).


Most épp nincs senkije, a fiatal csaj, akivel nyáron a rockfesztiválon pózoltak, már a múlté, ahogy a mi dolgaink is, de nem titkolom, olykor még ráles
ek a profiljára a facebookon. És utálom magam, amiért nem tudok közömbös lenni iránta.

Jah, egy másik exem is rám írt. Találkozni akarna...Nem is tudom, nem sok kedvem van hozzá. Van élettársa, de nem is ez aggaszt. Ha tudnám biztosra, hogy nem kezd rá pofátlanul nyomulni, talán még bele is mennék abba, hogy összefussunk...Ajh, miért nem Mr. Népszerű bukkan fel nálam ilyen kérdéssel :P
Oké, hagyjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése