2015. június 15., hétfő

Lejtmenet

(Van ilyen szó egyáltalán?!)

Tegnap amúgy szórakozgattam a html kódokkal, mert szerettem volna menüket a blogra, hogy kicsit rendezettebb legyen, ne olyan szétcsúszott mint a gazdája. De nem ment, rájöttem hogy én ehhez (is) hülye vagyok. De raktam fel látogatottság számlálót, hogy lássam, olvasnak e néha.

Erről jut eszembe, régen hallottam a kommentelőmről, remélem minden okés vele, ha van kedve dobhat pár sort, ha ide látogat.

A pasim persze nem vitt el vacsorázni, helyette három napig a haverokkal szórakozott és két nap éjszaka, tegnap meg valamikor fél 10-kor jött haza.
Amúgy is fura, mert hetek óta még hétköznap is estig el van máshol, nem tudom van e valakije rajtam kívül :/ De előbb-utóbb úgyis kiderül...

És kikészít ez a meleg. De nem csak engem,a számítógépem hangfala például egészen megkergült,van hogy működik rendesen, de többnyire csak csúszkálgat a hang, vagy némasági fogadalmat tesz.


A fogamról nem beszélek, mert az fáj, de a héten van időpontom a fogorvoshoz, nagy valószínűséggel ki fogja húzni, gyönyörű szép leszek na..

Remélem hogy nem ilyen tré hangulat lesz egész nyáron. 

1 megjegyzés: