2015. június 18., csütörtök

Átlagos napok, sztorizgatás Mr. Népszerűről+a pasim kedves

Köszönöm a kommentet, örülök hogy ha írsz és hát én is csak ugyanazt tudom remélni, mint te. Hogy csak nincs senki a láthatáron. 

Bár most pár napja meglehetősen kedves, időben haza jön, normálisan beszél velem stb. A végén még megváltozik itt nekem ?! Pozitiv irányban ?! Na azért ne menjünk ennyire előre, de jó lenne.

Amúgy velem semmi új nincs, a napok eseménytelenek, el vagyok, a kedvem hullámzó. A fogorvostól 2 hét haladékot kaptam, meg gyógyfogkrémeket, ha ezután is fáj a fogam, beavatkozás lesz.
Láttam a szemközti házból a magas srácot egy rohadt jó kocsival *-*


Hétvégén családi összejövetel nálam, tehát én főzök, csak még azt nem tudom mit kellene.

Az elmaradt nyaralás kicsit bosszant, főleg hogy sok ismerős, barátok mind mennek, mi meg nem. A rock fesztről nem is beszélek, bár hívtak, hogy legalább 1-2 napra menjek, de alaposan átgondolva, lehet hogy jobb ha nem vagyok ott. Tuti belefutok pár exbe és a francnak sincs kedve bámulni őket.

Főleg Mr. Népszerűt (már a majdnem ezres faszbúk ismerősi köre miatt hívom így és a party képei alapján), akibe egykor nagyon-nagyon-nagyon bele voltam esve (piercing, tetkók, szőke haj, bakancs, motor, hát hogyne már), ő meg ezt jól leszarta és egy pár hét hazudozás után (értsd, 10x mondta hogy dolgozik és nem ér rá és ebből kb.8x ráért csak bulizott, ivott, csajozott etc.)lerázott, mint kutya a vizet. Na mindegy,nem mai sztori, de valahol még rossz érzés, főleg ha azzal indul a nap, hogy fb-n az ő partizós, csajozós képeibe botlom *-*

Mindenesetre Mr. Népszerű megérne egy külön bejegyzést,talán majd egyszer, ha rászánom magam lelkileg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése