2024. szeptember 9., hétfő

Ha tetszik, ha nem, most az emo oldal forog

Köszönöm szépen az előző bejegyzésnél a kedves szavakat. Még mindig hihetetlen, hogy Mr.Méregzsák nincs többé. 
Minden reggel indulok az akváriuma felé enni adni neki, ez ilyen berögződés. Aztán realizálom a szomorú tényeket. 
Sokat agyalok a régi időkön, mikor  beszélgettem vele, ő mindig jó hallgatóság volt. 
Meg mikor elhozta az előző tulaja nekünk, szegény úgy félt, hogy órákig a páncéljába húzódott. De aztán kajával tudtam hatni rá, igaz fújt mint a fene és ez meg is maradt végig. De szerintem azért megszokott engem. Én pedig megszerettem. 
Rossz nélküle. 
Pénteken elment a net és a tv adás másnapig vissza se jött. Dögunalom volt így az este és már fél 10 körül aludtam. Hívtam másnap reggel az ügyfélszolgálatot, ott mondták, hogy a hiba központi, szóval várjak szépen türelemmel. Aztsn szombat 10 órakor kb. vissza állt minden. 
Hétvégén nem csináltam semmi különöset a szomorkodáson kívül. Ja meg főztem, pasim meg is jegyezte hogy már megint tészta van. Hát igen az...próbáltam spórolni és két napra főzni. Tudom unalmas, de most ez van. Vasárnap össze-vissza vert a szívem, meg így durván be-bedobbant, fájt a hátam is, kellemetlen volt. Azon töprengtem már hogy bedobok egy plusz xanaxot, de végülis aztán elmúlt. Igaz, ma is kicsit éreztem ezt. Vettem Panangint mert régen azt szedtem és jó volt, de már egy ideje nem volt itthon. Biztos ez a hülye időjárás, meg a sok szarság miatti szorongás visel meg. 
Húgomat megműtötték múlt héten kedden, másnap hazamehetett és holnapután már megy is dolgozni, pedig 2 hét pihenés legalabb javasolt lenne, de új kollégát kapott, akit be kell tanítani. 
Kicsit irigylem, hogy ő már túl van a kórházasdin. Nekem ez még most következik csak és több nap kórház lesz, hosszabb lábadozással. A hely-en nem is mondtam még. Annyira nem akarom ezt az egészet, nem szeretek rá sem gondolni, beszélni sem akarok róla, nyomaszt nagyon és félek is. Anyám erre mindig felhozza és kiborul hogy még nem kértem időpontot. Tudom, hogy kéne, mert minél később megyek ezt intézn, annál későbbre lesz még az időpont. Jövő héten azt tervezem, erős leszek és bemászok ezügyben a kórházba. Nem ide akartam, de nincs lehetőségem utazgatni megyéken át. Gondolom nem fognak megdicsérni, amiért nyár óta csak most jelentkezem. De akkor még élt bennem a remény, hogy ez a nagyműtét kikerülhető. Sajnos ugye kiderült, hogy nem, így szembe kell néznem ezzel és cselekedni. Nincs más opció.
Pasim jövő héttől Vácon lesz vagy 3 hétig. Lehet az első két héten még hétvégén sem jön haza. De ha igen, akkor is egész héten egymagam fogok itt a kotorékban kuksolni. Felemelő lesz. Bár így is úgy is csapnivaló a kedvem.
Ja, ma egy csaj akart tőlem pénzt kérni, hogy a gyerekének tápszert és bébikaját tudjon venni. Nem tűnt drogosnak, csak elkeseredettnek, adni akartam neki pénzt, de össze-vissza 150 Ft volt a tárcámban (előtte hagytam ott az összes zsémet a vérszívó bankban). Azzal meg semmit sem ér, nem is fogadta el.
Az anyagi helyzetem finoman szólva us megaűberhipergáz.


2 megjegyzés:

  1. Vác jó hely, látogasd meg hétvégén :))

    VálaszTörlés
  2. Szivesen mennék, de sajnos nagyon messze van több mint 200 km, meg pasim szombat vasárnap is dolgozik így nem érne rá velem lenni és sajnos a szállás sem megoldott, mert ő is többedmagával lesz egy szobában. Pedig jó lenne.

    VálaszTörlés