2016. március 23., szerda

Van ami rajtam múlik, van ami nem.

Köszönöm a kommenteket Juditnak <3 És bocs, amiért régen írtam, de elérnek ezek az egynapos betegségek, pl. most is ebben vagyok. Fáj a torkom, fejem, szerintem lázas is vagyok, vagy legalábbis hőemelkedésem van. Aztán másnapra kb. semmi. 
J.-nek lánya lesz és valószínűleg H.-nak is (bár neki csak 60-70 %-ban mondta biztosra a doki).
Örülök nekik, meg az egészséges babáknak, igaz J.-vel a viszonyunk semleges, közölte hogy kislányt vár és ennyi. Nem írunk, nem beszélünk, a pasija írt legutóbb valami cinikus szarságot a facebookomra, de kit érdekel a véleménye, amúgy sem bírom a fickót :/ Rossz hatással van J.-re, szerintem miatta lett ilyen, amúgy alapból jó fej volt, na mindegy, ezen kár is őrlődni, nem lesz attól jobb, ha itt kattogok rajta.
Viszont egy régi ismerős csaj rám írt fb-n, örültem neki meg minden, régen jóban voltunk, szóval dumálgatunk, mire kiböki, hogy pár éve belépett egy vallási gyülekezetbe. Meg is lepődtem, mert pasizós, bulizós csaj volt, de persze változik a világ és én ezt tiszteletben is tartom, mondjuk pár témát így alapból kerülni kell gondolom. Remélhetőleg, nem akar majd beszervezni a gyülekezetébe, mert felidegesít, ha valaki azért haverkodik, hogy rám erőltesse a nézeteit, meg a vallását.
És megyek koncertre! Ez már (remélhetőleg) biztos! Pont múltkor nyavalyogtam magamban, hogy az egyik kedvenc rock bandám miért nem jön városkámba, erre tessék, pár napja láttam, hogy néhány hét múlva itt lépnek fel! Ennek úgy megörültem, meg annak is, hogy nem a rock kocsmában lesz, mert oda nem akarok menni. A pasimat meggyőztem, hogy tartson velem, most már csak össze kell rá spórolnom a pénzt. Anyum azt mondta, éppen ideje, hogy kicsit kikapcsolódjak, ha jól utána gondolok, az elmúlt egy-két évben hány koncert, vagy fesztivál volt, ahova nem jutottam el, mert vagy az időpont nem stimmelt, vagy a helyszín (értem ezalatt a rock kocsmát, vagy olyan városokat, ahova autó híján nem tudtam volna menni). Szóval vissza számlálás megkezdődött :)
És húsvétra a nyuszi lehet, hogy hoz egy írást, már ha rászánom magam, hogy befejezzem végre. Így nem ígérem biztosra, de nagyon rajta vagyok az ügyön. Szeretném már befejezni, régóta húzom, hogy megírjam a végét, nem valami nagy dolog, ne gondoljon senki nagy durranásra, csak én, meg a dolgaim :P
Amúgy is tele van a gépem elkezdett és nem befejezett irományokkal, van olyan, aminek a végét kéne csak kitalálni, meg olyan is akad, ami nagyjából kész van, de valami hiányzik belőle, így ha nem találom ki záros időn belül a végét, törölni fogom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése