2015. augusztus 14., péntek

Woahhh...ez állat....

Igen...láttam egy régebbi fotót a pasimról és húha...anyám borogass...Baszottul jól néz ki rajta...Kész vagyok...Pont az esetem azon a fotón.
Most miért nem így néz ki ?! Miért erőlteti a mostani frizurát, ami annyira nem áll neki jól, oké én már megszoktam, de hogy láttam ezt a régi képet, basszus...bakker...Gyáá
100000000000 százalék, hogy ha akkor meglátom dobok egy hátast és csorgó nyállal alig várom hogy elvigyen randira.
Mik vannak...döbbenet....

Köszönöm a kommentet Juditnak *-* igen, nagyon jól éreztem magam a koncerten, csak kicsit nehezen szedtem össze magamat utána, ennyire nehézkesen még sosem ment vissza térni a normál, buli mentes hétköznapjaimba. Szar kedvem volt és még magammal sem jöttem ki jól.

De mára már fogjuk rá túl léptem ezen. Azért még bevállalnék némi bulit. Sz. meg rám írt, hogy nagyon eltűntem, esetleg a négy napos ünnepben vele kéne valamit össze hozni. Nyáron másra már nem igazán van lehetőség. H.-val viszont ma egy csomót dumáltam telefonon, elmarad az esküvője, ezen le is döbbentem. A.-val is összefutottam a héten, leültünk egy padra, de a meleg betett nekünk rendesen. Azért jó volt látni <3

Faterral persze már kibékültünk, neki sem volt jó napja, én is felszívtam magam, a dolgok pedig nem jól sültek el. Nagyjából ennyi a sztori.


Na azt hiszem, megyek nézem tovább a Colombot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése