2015. február 26., csütörtök

Jó meg rossz vegyesen

Köszönöm a kommentet Juditnak :) :) Örülök, hogy tetszik a komment ellenőrzési funkció, de én erről eddig nem tudtam, tuti nem állítottam be semmi ilyesmit *-* Mindegy, a blogom úgy látszik, önállósítja magát :)

Amúgy is nagy változások vannak készülőben a blogszolgáltatónál, most olvasom, hogy március 23.-tól bizonyos szexuális tartalmakat korlátoznak. 
Hmm, bakker...akkor hogy rakom ki a szigorúan +18-as (vagy inkább +++18-as) slash, pwp sztorimat???
Na jó, ez nem igaz, nem írok semmi ilyesmit.

Főleg, mert a gépem lassan beadja az unalmasat. Két napja egy örökkévalóság, mire betölt. Tegnap este már mindent kitöröltem, ami helyet foglal, töredezettség mentesítettem, rendszer vissza állítottam. Mára már egy hangyabokányit (úristen miket írok) jobb. De azért tényleg be kell szereznem egy újabb gépet, ha tetszik ha nem. Anyum és apum azt mondták segítenek. Van némi spórolt pénzem ami szabadon felhasználható (mondjuk én nyaralásra gyűjtöttem, de az ilyen árak mellett nem jön össze), azt talán kipótolják és meglesz a másik gép. Nem kell semmi fullextra dologra gondolni, én már azzal is megelégszem, ha gyorsabb mint ez és persze megnyit olyan oldalakat, amiket ez már nem, vagy lassan.

Ma reggel megint rossz hír fogadott. Meghalt egy ismerősöm. A tesójával volt köztünk egy jól kezdődő, de csúfosan végződő románc évekkel ezelőtt, onnan ismertem (azóta ezzel a fiúval nem nagyon találkoztam, de a kezdeti utálkozás után, megmaradtunk a "nem tartjuk a kapcsolatot de az utcán azért köszönünk egymásnak" státuszban). A sráccal annyira nem voltunk közeli viszonyban, de elszomorított a halálhíre. Évek óta harcolt a rákkal és sajnos ezt a harcot most el is vesztette. Nyugodjon békében. Azon gondolkodom, küldök a családnak egy részvét lapot...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése