2013. október 25., péntek

MissneuroticS kontra tömegközlekedés

Én úgy, de úgy utálom a tömegközlekedést!!!
Mivel a szóban benne lévő "tömeg" kifejezés sajnos rohadtul igaz, főleg a reggeli és délutáni időszakokban. Járat alig jön, de ami jön az meg már a végállomásnál megtelik. Így minden reggel és délután heringeset játszom és nem élvezem.
Szerintem vannak még így páran rajtam kívül. A tömegközlekedés nem jó, kivéve ha majdnem üres buszon utazol, de én már megelégszem azzal is hogy ha a mellettem álló könyöke nem szúrja ki a szememet.

Meg aztán valahogy én mindig vonzom a hajléktalan kinézetű és(vagy)szagú utastársakat, akik nem szállnak le egy vagy két megálló után, hanem kitartóan utaznak (és szaglanak) mellettem :S :S :S

Tegnap pl. valaki hordós káposztát szállított a buszon, ipari mennyiségben (eh szerintem ezt be kellene tiltani) persze nem messze tőlem állt meg a kis csomagjával. A velem szemben ülő fickó undorítóan rágózott (kb. be lehetett látni a gyomrába), a mellettem álló nő még jó illatú is volt, de ezt negatívan kompenzálta a másik oldalon álló papi a komplett boros-pálinkás kocsmaszagával :D

Egy élmény ez minden nap. Én meg verem a fejem a falba, hogy nem tettem le a jogsit mikor kellett volna.

Eltekintve ezektől az apró mindennapi agyfaszoktól, a hetem átlagosan telt, viszont mostanra is megvolt a tanulság : csak az érzékeny (és tuskó) seggfejektől ments meg Uram engem!!!

Jaa és van a másikban új fejezet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése