2024. június 7., péntek

Rottyon leledzés

Nehezen szedem össze most valahogy magamat. Minden nehéz és nincs motivációm, türelmem semmihez és senkihez (kivéve zenehallgatás, olvasás, írás ugye). 
A műtét után pár napig brutálisan fájt a hasam, aztán valami gyomorhurut szerűséget kaptam el, mert minden kajálás után émelyegtem és fájt a gyomrom, de az főleg éjszaka. 
Alig ettem (le is mászott a súlyom 50.6-ról 49.4 kilóra), semmi étel nem esett jól. 
Közben jöttek a pirosbetűs napok és most úgy péntekre tökéletesen elég is mindenből. 
Ráadásul délután úgy megáztam, mint a franc. A jégeső elvert rendesen. Anyámhoz mentem be szárítkozni, mert csavarni lehetett a vizet a ruháimból. Ő adott száraz felsőt, nacit és cipőt. Viccesen néztem ki a ruháiban. De amúgy nem izgatott a kinézetem, a buszon csak a sofőr volt hazafelé, meg èn. 
Berepedt a mobilom a szélénél, de nem tudom mitől, mikor vagy az asztalon van, vagy a táskámban. Pedig szeretem ezt a készüléket, olyan jó kis gyors. Remélem csak a védőfólia sérült, nem maga a telefon és nem fog bekrepálni. Nem akarom és anyagilag nem is tudom most kicserélni.
A szomszéd rövid nyugi után megint bezizzent és kezdi az ajtópüfölést, szerintem az ablakból látott, mert alig értem be a lakásba, máris dörömbölt. De persze nem nyitottam ki. Most ehhez végképp nincs erőm és kedvem. 
Anyum azt mondta, ő biztos a zártosztályra került volna ettől, höhö...hát engem se sok választ el már.
Á. hívott a hét közepén és pár szót váltottunk, nála szokásos minden, a nem túl monogám fickójáról szinte semmit sem mondott, de én sem faggattam.
Meg H. is érdeklődött megvan e már a szövettani eredményem. De még utána sem kérdeztem. Ma akartam arra menni, de ítélet idő volt. Jövőhéten feltétlenül elmegyek érte és nagyon remélem, hogy mindkét polip eltávolításra került. 
Akkor már csak kontroll uh, citológia és a HPV tipizàlás lenne. Klassz kis nyári program...De ha muszáj akkor muszáj. Bár inkább tervezgetnék valami nyaralást ezek helyett...
Ja, a hidegtál vs. otthoni menü harcban jelenleg az otthon főzicskézős csapat áll nyerésre, igaz már olyan elvetemült ötletek repkednek, mint a halászlé vagy töltött káposzta, ami szerintem már túlzás kicsit. Én meg privátban írtam a hely-ről B.-nek, hogy sütni-főzni ugyan nem fogok, de küldök be valamit mindenképpen. 
Azt írta vissza, mindegy hogy bolti vagy házi cucc, csak legyen kaja, ha a fejesek jönnek. Nem is kell túl tolni véleményem szerint sem. 


10 megjegyzés:

  1. Szia, ne haragudj, hogy zavarlak, de úgy tudom szoktál Rókának írni te is, én meg csak most látom, hogy bezárt. 🙁
    Írt valamit amiről lemaradtam volna? (Vagy csak elege lett) 🙁
    Köszi, és bocsi, hogy itt érdeklődöm. Szia, Ági 🙂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia én is most akartam rákattintani a blogjára és láttam, hogy privátba rakta. Nem tudom pontosan miért, de szerintem a sok nem mindig kedves komment miatt besokallt Az utóbbi időkben sokan osztották neki a kéretlen tanácsokat. Remélem majd visszatér.

      Törlés
  2. Igen, erre gondoltam én is, köszönöm a választ, neked gyógyulást, jó egészséget kívánok! 🙂
    Amúgy neki is: lelki gyógyulást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen 😊😊😊
      És hát bízzunk benne , hogy a sok ilyen-olyan hozzászólás nem vette el Róka blogolási kedvét végleg.

      Törlés
  3. Bizony, sokszor hümmögve olvastam a “jó” tanácsokat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is. Ráadásul némelyik kommentelőnek elég bántó stílusa volt 😒

      Törlés
  4. Remélem azóta már sokkal jobban vagy!
    Mostanában egy nap alatt lemegy a 4 évszak, én is nagyon szeretem, hogy kb mindent magammal kell hurcolnom mikor dolgozni megyek...
    Én sem maceráskodnék itthon a kajával, vennék valamit, oszt jónapot'
    Rókával kapcsolatban én is meglepődtem, hogy hirtelen bezárta a blogot, azt hittem lemaradtam valamiről. Én nem is értem némelyik embert, mert oké, nyilvánítson véleményt, de miért kell megmondóembernek lenni? Az olvasottak alapján pl Normit én rég kivágtam volna, de nem a nap 24 órájába kaptam betekintést, így nem a valós kép jött le róla....nahh...remélem azért még olvashatom majd az írásait neki is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, már jobban vagyok. Holnap próbálok bejegyzést írni.
      Tök írtad van a Rókás dologban. Túl sok fura stílusú emberke osztotta neki az észt és nem csoda, ha Róka inkább privátolta a blogot. De bízzunk benne, hogy nem örökre.

      Törlés
  5. Remélem jobban vagy már! (Zs)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen az érdeklődést, már jobban vagyok. Holnap írok friss bejegyzést.

      Törlés