2024. június 15., szombat

A nyári élet jobb lesz *-*

Köszönöm szépen az érdeklődő kommenteket, nagyon jól esett, aranyosak vagytok :)
Szerdán délután elvánszorogtam végre a szövettanomért. Az asszisztens már a keresztkeresztnevemen szólított, mikor meglátott (nagy karrier ha már névről ismernek a nőgyógyászati szakrendelésen). 
Azt mondta megvan a lelet, de várnom kell kicsit, mert nem lehet csak úgy kiadni, egy dokinak át kell néznie és aláírnia. Így hát vártam úgy 10 percet, majd jött az orvos, akihez én még régebben jártam párszor. Azt mondta minden oké, de azért menjek kontroll ultrahangra, hogy akkor tuti mindkét polipot kivették e. Uhhhh, hát remélem. Kértem is időpontot és jövőhéten már mehetek. 
Hát majd kiderül, de bízom benne, hogy nem kell már több műtét, elég már ezekből a csesztetésekből. 
Nyáron nyári hangulatot szeretnék, jégkrémet, gyümölcsös sört, kirándulást és marhára nem a kórházban rostokolni. Pedig lesz még több nőgyógyászati kör sajnos és a dilidokimmal is tisztáztuk, hogy rossz a dátum amit adott és kaptam új időpontot. 
Ja és hivatalos ügyeim is lesznek július körül, de nyilván ahhoz se sok hangulatom. 
Nem tudom az ősök mennek e nyaralni idén, mert jelenleg csak vitáznak, pedig rájuk férne egy klassz kis vakáció. De persze nem abban a vilagvégi kempingben a préri közepén. De faterom peca mániás és más nyári progi nem tüzeli fel nagyon. 
Plusz így cipelheti magával minden tarhálások nagyasszonyát a Tini hiénát. Mekkora öröm...
Már ha addig a csajt nem cseszi meg újfent a gyámügy. A tucatnyi lakásban aszalt szerencsétlen állat és a rossz körülmények miatt járnak ki hozzájuk rendszeresen, de egyelőre nem igazán változtattak a helyzeten, pedig lett nekik szólva, hogy számolják fel a kupit és az állatkertet. És a gyámhatósággal ugye nem jó szórakozni.
Nekem is takarítani kell már ezen a hétvégén, a műtét miatt csak alapdolgok mentek, de már muszáj kicsit nagyobb rendet vágni. 
Továbbra sincs sok kedvem és energiám az engem körülvevő dolgokhoz. Rendeltem többféle teasütit és veszek üdítőt is és majd beviszem a jövő heti banzájra. Ha mindenki csak ennyit hoz, már jók vagyunk. 
Tegnap meg már 9-kor elaludtam, igaz csak úgy fél órára, de mikor felébredtem, anyámtól várt 3 nem fogadott hívás. Csak még akarta kérdezni mizu, én meg azt mondtam nem hallottam a tv-től a mobilt. Nem akartam elárulni, hogy már 9-kor lecsukódott a roló nálam. Elég gáz vagyok, mit szépítsek...
És tetejében még elkezdődott a foci eb, szóval páromat se sokat látom majd mostanság.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése