2024. június 21., péntek

Kapj el ha tudsz, a Wapiti völgybe mentem.

Most láttam róla filmet és biztos tök jó hely. 
A természet filmekben amúgy is jó beszólások vannak.
Pl. "az erdei egerek gyorsan és sokat élnek...
Wow, mint a rocksztárok!
Ja és láttam a Fehér tenyér című filmet, egész jó volt. Mondjuk a kegyetlen tesitanár miatt kicsit elővett a ptsd, pedig nekem azért ilyen brutális tancsim nem volt, csak simán nem szerettem a tesit.
A blogom meg lassan csak a hülye nőgyógyászati baromságokat tartalmazza és ezer bocs ezért, mert én is szívesen írnék pl. arról milyen jót nyaraltam a Maldív szigeteken. 
De ahol én nyaralok a kórház lesz megint.
Tegnap elügettem a nőgyógyászatra a kontroll uh miatt. Az orvos a múltkori öreg pacák, kerek 45 percet késett. Örültem. Utána meg be se hívott, meg se nézte a zárójelentést, vagy a szövettani eredményt, csak kiírt egy uh-t. 
Az ultrahang laborban is jó sokat kellett várni. Két plasztikbaba ült mellettem, folyamat röhögtek, facetime-oztak, pofáztak és büdös parfüm volt rajtuk. 
És Miss Candy is ott volt (erről később), tudjátok, aki pasim nagy haverja, szerintem túl nagy is (gyanakodó ikonok). Lesett, meg én is őt, de nem köszöntünk egymásnak. Én személy szerint nem ismerem csak fb-n láttam. 
Az uh-n meg kiderült, hogy bár a mióma nem nőtt (még jó, hiszen egy hónapja nézték), de az egyik polip csak ott van még, sőt az 3 mm-vel nagyobb is mint amit a műtét előtt írtak.
Annyira bíztam benne, hogy mindkét polipot kivették, és leforrázott a hír rendesen. Mert tudom akkor most mi fog következni. Tadámmmm operatív méhtükrözés!!!
Vissza se vittem a leletet az orvosnak.
Egyrészt, mert tiszta ideg lettem. Másrészt, még 3 hétig semmit se lehet csinálni akkor telik le a 6 hét az előző műtét óta. 
Harmadrészt, nem tudom, keressek e másik orvost, vagy kínlódjak még ezzel a fickóval. Sajnos itt államiban rajta kívül még 2 doki rendel, mind hasonló korúak és hasonlóan nem érdekli őket szerintem az egész. 
Mindegy. Egyelőre most üres járat van még 3 hétig. Addig kitalálom, mit tegyek. 
Húgom le is cseszett, hogy már régen magánba kellene járnom, mint neki. Az ő szuper dokijához a szuper rendelőbe egy másik városba, de könyörgöm, ilyen helyeken 40 ezer egy sima citológia pl., ami 5 perces meló, persze ha vastagabb lenne a tárcám, biztos nem itt csöveskednék az államiban. De ilyen előzményekkel, meg hogy folyton van valami gebasz, a 40 ezernél jóval többet kérnének. És bármily hihetetlen, de nincs rá keret. 
Pasimnak is mondtam mi van. Túlzottan nem rázta meg. 
Aztán említettem, hogy láttam a Miss Candy-t ultrahangra várva. Mire rávágta, hogy ja mert 6 hetes terhes, de elveteti és azt intézi. Erre csodálkozva kérdeztem és nyilván viccnek szántam, hogy ha ilyen jól értesült erről hírről, talán ő az apa, mire drága párom úgy besértődött, hogy elviharzott és nem is tárgyal velem. Chhhhh...
Tudom, tudom, szar a humorom. 
De ő is meggyanúsitott már egy csomó emberrel és azon én meg jót nevettem. Még hát ő meg is csalt anno, ne feledjük és túl sokat is lóg a Miss Candy-vel és-állítólag-a párjával. 
Nem ő lenne az első a vilagtörténelemben, akinek ilyen húzásai vannak. 
Oké, az igazság nem fog kiderülni. 
Meg nyilván keserűség is van bennem, Miss Candy terhes és nem tartja meg, én is inkább várnék babát, mint hogy megint trancsírozzanak. 
Ma meg még jöttek a fejesek a hely-re. Vittem be édes és sós sütiket, de nem maradtam felszolgálni. Voltak ott elegen. 
Most nagyon nagyon le vagyok törve és magammal sem jövök ki jól.
Holnap meg kerti parti az ősöknél. Legszívesebben vissza mondanám, de azzal nekem úgysem lesz jobb. És csak tesómék lesznek ott elvileg. Mondjuk, anyám és hugi nincsenek beszélőviszonyban és faterom kedve is, mint a hullámvasút. Hol jó fej, hol meg kibírhatatlan.
Hát majd meglátjuk holnap.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése