2018. április 25., szerda

No money, no problem

Vagyis, ha nincs pénz, nincs gond. Hát ez jelen esetemben, nem teljesen igaz. Nincs pénzem, de van problémám és pont az, hogy nincs pénzem. Értitek?!
Egész héten matekoznom kell, pedig abban ritka gyenge vagyok, hogy kijöjjünk anyagilag. Mert ami van pénz, azt is a bankoknak kell adni, máskülönben behajtják. Ez meg olyan fásulttá és ingerlékennyé tesz.
Elkezdtem a citromos víz ivást, hát nem tudom én. Gőzöm sincs, mikorra lesz látható hatása, de jelenleg is szorít a kedvenc farmerom, viszont a torkom frankón kapar, lehet hogy a citromlétől?!
A hétvégén voltam J.-éknél a kerti partin. Voltak jó páran. A hangulat hát olyan elmegy, so-so, nem ez volt életem bulija, de nem volt rossz. A kaják azok jók voltak.
A koncert a hétvégén lesz, szombaton pontosan, de nem megyek, hogy miért? Mert nincs rá pénzem!!! Meg amúgy most kedvem sem, nem tudom miért.
Találkoztam A.-val is és egész végig a szeretőjéről beszélt :S Semmi másról. És olyanokat mondott, hogy nekem is lenne időm még egy fickót tartani.
WTF?! Időm lehet hogy lenne, de kedvem nincs. Miért olyan nagy ügy ez?!
A. élete amúgy is a szeretője köré épül mostanság, szóval full hazugság már emiatt, nagyjából csak akkor nem kamuzik, ha alszik *-* Nem is tudom, hogy lehet ezt kivitelezni. Én sem vagyok, voltam szent, de ő már azért bőven túlszárnyalt engem (már ha az utóbbi éveimet nézem).
Amúgy is annyira dekoratív, tökéletes alak, kifogástalan haj, műköröm, fasza ruhák, már a megjelenése is letapossa kevés önbizalmamat.
De azért ettől függetlenül jó volt dumálni, igaz csak egy órát tudtunk összehozni, mert ment a pasihoz ugye. Egydarabon elkísértem, aztán hazajöttem az én egyhangú, de legalább tisztességes életembe.
És nem is bánom, hogy így van ez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése