2018. április 1., vasárnap

STILL BREATHING (Mike/Billie Joe) pt. 12.


Boldog húsvétot mindenkinek!!!
Mondjuk, itt esik az eső, fáj a torkom, alig van hangom, a házmester meg itt verte az ajtót tegnap, persze nem nyitottam ki :P Normál hétköznapokon sem, nem hogy húsvétkor…hagyjon már!
Elkészült az új rész, kiraktam rá a +18-at és ezer bocs, én nem akartam (akarok) túl sok ilyesmit írni, legalábbis nem túl részletesen, mert nem igazán tudok jó piroskarikás jeleneteket kreálni, de van, hogy néha megkerülhetetlen. És azt kell, kijelentsem, a történetben lesz még ilyen szerintem.




Wow! That's Loud! +18
Smell your technicolor in your eyes
Makes me sick with pleasure in my mind
Shake you like a ton of lightning
Staring in the sun is blinding
Like a bottle rocket in the sky

Billie arca tűzforró és piros volt, ahogy Mike teljesen közel húzódott hozzá. A férfi ajkait türelmetlenül nyomta Billire szájára. Halkan felsóhajtott, amikor nyelvét becsúsztatta Billie ajkai közé. Minden fájdalma, a végtelennek látszó keserűsége, ebben a hosszú, szenvedélyes csókban mutatkozott meg. A vére rögtön száguldani kezdett az ereiben, légzése felgyorsult és ideges vibrálások rohanták meg. Karjaival szorosan fogta át Billie-t és szíve őrülten gyorsan kezdett verni, mikor a fiú is viszonozta az ölelést, alig érezhetően simogatva a gerincét.
Ahogy csókolta, simogatta Billie-t és ő is ugyanazt csinálta vele, Mike-nak eszébe villant a beszélgetésük, mikor a fiú azt mondta, olyan közelségről fantáziál, ahol nincs köztük egy kis tér sem. Mike megállapította, hogy most pont ebben a helyzetben vannak.
Az öleléstől testük szinte egybeolvadt, ahogy a mellkasuk is egymásnak feszült. Így csakugyan nem volt közöttük egy kis távolság sem. Mike ujjai végigsimítottak Billie hátán, nyakán, aztán a haján. Egész testét ellepte a melegség, az izgalom, ahogy mind jobban belemerültek a csókba és először halk sóhajaik kezdtek hangosabbá válni. Mike határtalan boldogságot és szabadságot, felhőtlenséget érzett akkor. Izgalmat, aminek tükörképét Billie részéről is tapasztalta. A fiú egyre szaporábban kapkodta a levegőt és remegések futottak végig rajta. A kezében tartott sörösüvegről teljesen el is feledkezett és csak akkor kapott észbe, mikor a hűvös ital Mike ruhájára fröccsent. Billie, amint ezt észrevette, gyorsan arrébb rántotta az üveget. Mike először nem is észlelte a ruháját kisebb foltokban borító hideg folyadékot, az izgatottság ezer fokon tüzelte a vérét, gondolatai a semmibe veszek, a külvilág, a sok rossz dolog jelentéktelennek tűnt.
- Baj van? – kérdezte Billie-től lihegve.
- Csak kiöntöttem a sört. Ügyetlen vagyok, sajnálom. – szabadkozott Billie, de Mike-ot ez cseppet sem foglalkoztatta.
- Ugyan, nem számít. – csóválta a fejét és elvéve Billie-től az üveget, a sört az autó padlójára helyezte. Majd váratlanul, magát is meglepve, automatikusan nyúlt Billie Joe pulóvere után, hogy kibújtassa belőle. Hajtotta a vágyakozás, hogy ujjai alatt érezhesse Billie bőrét.
- Piszkos a ruhám, uram. – mondta Billie halkan.
Mike halványan elmosolyodott.
- Éppen ezért vegyük le.
Ekkor Billie arcán is átfutott egy zavart mosoly. Hagyta, hogy a férfi levegye róla a pulóvert és a pólót. Amint a ruhadarabok az autó hátsó ülésére kerültek, Mike szembesült a tettének tényével és elbűvölve bámulta az esti homályban Billie vakítóan fehér bőrét, a nyakában lévő lánc ezüstös csillogását. Szemei megakadtak a Billie testét borító néhány kezdetleges tetováláson, amikről nem is volt tudomása és pontosan nem látta miket ábrázolnak, de rettenetesen tetszettek neki. A gerjedelem szinte a húsába vágott. Ujjait finoman végighúzta az egyik mintán. Billie csodálkozó tekintettel követte mozdulatait.
Mike torka összeszűkült a zavartságtól és izgatottságtól.
- Szép…- suttogta megilletődve, hol a tetoválást, hol Billie vágytól ragyogó szemeit nézve. Arcuk ismét közel került egymáshoz és Mike újból csókolni kezdte Billie-t. Másodpercek alatt visszakerült a csók adta mámorba. Csak falta Billie ajkait, nyakát és mellkasát vég nélkül. Néha kicsit félve, hogy talán túl durva, de nem tudott magának parancsolni. Érintései végigsiklottak Billie meztelen hátán, amit elborított a forró izzadtság. Ujjai nyomán a fiút kilelte a hideg.
- Fázol? – hajolt el egy pillanatra Mike, de Billie gyorsan tiltakozott.
- Nem. Csak ez olyan jó érzés, uram…
Ebben pedig Mike sem kételkedett. Billie izgalma rajta is átsöpört. Amikor pedig Billie kezdte el gyengéden csókolni az ő testét, Mike megállapította, hogy ugyanaz a tűz tombol benne, ami őt is égette, táplálta.
Vágyódástól elhomályosodott szemekkel pillantott végig a fiú szaporán emelkedő és süllyedő mellkasán. Ahogy csípőjük egymáshoz tapadt, Mike érezte Billie kemény izgalmát és eddig még nem ismert lángolás vonta maga alá.
- Megérinthetlek? – érdeklődött reménykedve. Billie nem válaszolt, csak félve bólogatott, mire Mike suta, rutintalan mozdulatokkal kezdte el bontogatni Billie farmernadrágját. A szíve hirtelen a torkában kezdett el dobogni a tudattól, de csak előre akart menni. Nem akart visszafordulni erről az egyszerre rémisztő, de mégis szédítő ösvényről.
Billie hitetlenkedve felsóhajtott, amint ezt realizálta. Teste összerándult. A gombok gyorsan engedelmeskedtek, ahogy Mike kibontotta mindet, majd a nadrágot az alsóneművel együtt húzta kicsit lejjebb. Félt, de próbálta nem mutatni. Tartott a saját korlátaitól, hogy visszafogják majd érzései kifejezésében. A feje szédült, gondolatai szürke ködbe veszve kergették egymást.
Billie készségesen emelkedett fel az autó üléséből és halkan nyögött, amikor a férfi ujjait megérezte magán. Mike teljesen magához húzta őt, majd lassan és lágyan tapintotta a fiú bőrét, a selymes szőrt, mígnem elérkezett Billie férfiasságához. A férfi egy pillanatig tanácstalanul bámulta a Billie ágyékánál lévő sötétséget, amit az este színei miatt nem is látott jóformán, mégis úgy érezte, minden egészen élesen ott volt a szeme előtt.
- Kérlek, szólj, ha valamit rosszul csinálok. – jegyezte meg Mike és a hangja megbicsaklott.
- Maga a legjobb, bármi, amit tesz, csodálatos lesz. – jelentette ki Billie azonnal. A feltétel nélküli bizalom meghatotta Mike-ot. Holott akkor nem érezte magát tanárnak, olyan ismeretlen talajon járt, ahol még sosem. Most nem ő adott leckét, hanem az élet, ő pedig Billie segítségével igyekezett minél jobban emlékezetébe vésni ezeket a tapasztalatokat. Billie felnyögött és fejét Mike nyakába temette, mikor a férfi ujjai férfiasságára kulcsolódtak. Mike aggodalma alábbhagyott, ahogy tenyerében érezte az eleven, kemény, lüktető testrészt. El sem hitte, hogy ezt csinálja. Hogy ez igaz. Pedig az volt. Gyönyörűségesen, ambivalens módon valóságos.
A mozdulatok hamar ritmikussá váltak, Billie csípője egyszerre mozdult Mike érintésével és ez gyorsan az izgalom még magasabb fokára juttatta őket. Mike nem érezte idegennek a cselekedetét, minden adta magát, rémületét, kétségét elmosta a teljes öröm és a rendkívüli élmények.
Billie teste heves reakcióval válaszolt Mike egyre bátrabb és erőteljesebb mozzanataira.  Mindene reszketett és hangosabb nyögéseket adott ki. Mike szomjazott a csókjára, de egy idő után a fiú annyira vergődött, hogy szinte képtelenség volt megcsókolni. A férfit teljesen ledöbbentette, ugyanakkor jól eső érzésekkel töltötte el ez. Még sosem élt át, nem tapasztalt hasonlót. Ha Missyvel az ágyban voltak, a nő általában csendben feküdt a hátán, időnként fel-felsóhajtva, amitől Mike egy szerencsétlen alaknak gondolta magát, ez pedig nem tett valami jót az önbecsülésének. De most látva a felkavaró, ritmusos mozdulatokat, az izzadtságot lecsorogni Billie halántékán, hallva az érzéki nyögéseket, Mike büszkeséget érzett a végtelen nagy izgalmon túl. Közelről részese lenni ennek, ezt okozni egy másik embernek, leírhatatlan volt számára.
- Mr. Pritchard… én…- hallotta Billie Joe szenvedélytől fátyolos hangját. Ajkával megérintette Billie verejtéktől sós és forró bőrét.
- Kérlek, mond ki a nevemet! Mond ki azt, hogy Mike! – suttogott a fülébe.
- Uram…- nyöszörgött meglepve Billie. Csípője fel-alá mozdult, szinte rángatózott Mike érintései között.
- Kérlek, úgy szeretném tőled hallani. - Mike szemei elnehezültek, lecsukódtak a vágytól és ágyéka nagyot dobbant, ahogy meghallotta, hogy Billie eleget tett a kérésének.
- Mike… Mike… annyira jó…- ismételgette a nevét és a tanár úgy érezte, ezt senki sem tudta még így kimondani.
- Igen…- tört fel belőle is egy sóhaj. A szíve vadul dübörgött.
- El fogok élvezni… Mike…- nyögte Billie gyönyörtől elcsukló hangon és az eddig gyors mozdulatok váratlanul megmerevedtek, ahogy elragadta az extázis megsemmisítő hulláma. Mike csukott szemei felnyíltak, amikor Billie zihálva, nyögdécselve és izzadtan borult rá. A férfi azt kívánta, bárcsak örökre tartana ez a pillanat és egy kicsit átélte vele a csúcspont másodperceit. Ujjainál forró és ragadós folyadék csordogált, egyenesen a ruhájára. Mike izgatottsága ettől még kínzóbb lett, a gyomra összeugrott, de szorosan átölelve zárta karjaiba Billie-t, aki azonban zavarba jött.
- Ne haragudjon uram. – dadogta ijedten és el akart húzódni, de Mike nem engedte. Billie szemei elképedve villantak rá, de Mike csak ölelte és érezte, hogy mennyire reszket még mindig.
-
Nincs miért haragudnom. – közölte szelíden, majd végigsimított Billie Joe fedetlen vállain és nyakán, aztán megérintette az izzadt, lázasnak tűnő arcát.
- Hiszen ez csodálatos volt. – próbálta megfogalmazni az érzelmeit Mike és arcát Billie kócos, izzadtságtól nyirkos, fekete tincseibe fúrta. Nem tudta mit mondjon. Csendben tartotta Billie-t a karjaiban és hallotta gyors lélegzetvételeit, szívének szapora dobbanásait.
- Köszönöm. – hálálkodott Billie, mikor némi hallgatás után megszólalt.
Mike megrázta a fejét.
- Nem! Én köszönöm!
És csak nézett a fiúra. Billie meghökkent, el is sápadt kicsit, de Mike bátorítóan elmosolyodott, amit Billie zavartan viszonzott kis idő múlva. Aztán ismét némaság telepedett közéjük. Mike pedig soha életében nem volt még így felhúzva szexuálisan és összekavarodva lelkileg.
Késő éjszaka volt már, mikor Mike haza ért és autójával leparkolt a ház elé. Komótosan ballagott végig a betonjárdán az utcalámpák fényei alatt. Majd ráérősen nyitott be az ajtón. Szerencséjére sötét fogadta, így merte remélni, hogy Missy már lefeküdt aludni.
Fájt a feje, szédelgett és keserédes fáradtság uralkodott el rajta. A hazaút előtt még elszívtak pár cigarettát Billie-vel és megitták azt az egy üveg sört cinkos hallgatások közepette. Mivel Mike egész nap nem evett semmit sem, az alkohol kicsit talán a fejébe szállt. De mit számított ez szárnyaló gondolataihoz képest?! Azok részegítették csak meg igazán.
Mike szinte nem is a földön járt. Kibújt a zakójából és a táskájával együtt ledobta a nappali kanapéjára. Ekkor azonban nyílt a szoba ajtaja.
- Tudod te, mennyi az idő? – hallotta meg neje felháborodott hangját és világosság gyúlt körülötte. Missy ott állt nem messze tőle hálóingben, kócosan és mérgesen. Mike nem tudta a csalódottságát kellően eltüntetni az arcáról.
- Nahát, te még ébren vagy? – kérdezett vissza elhűlve.
- Képzeld el, hogy igen! Mégis hol a csodában voltál eddig? Fél 12 múlt! – ripakodott rá Missy és elindult felé, de Mike elhúzott mellette, egyenesen a hálószobába. Az arca lángot vetett és idegesség költözött a szívébe.
- Csak beültünk beszélgetni pár kollégával az iskolai ügyekről és elszaladt az idő. – hadarta és az ablakhoz lépett, hogy Missy ne lássa a hazugságát.
- Igazán? Örülök, hogy jól szórakoztál! Azért telefonálhattál volna, aggódtam érted. – morgott a nő.
- Ne haragudj, igazad van, de most már nyugodj meg, az aggodalmad felesleges volt, jól vagyok. – vágott a szavába Mike és az ablakból az éjjeli tájat fürkészte. Persze rögtön Billie Joe jutott az eszébe.
- És ahogy látom, ittál is! Hát ez ragyogó, és így ülsz a volán mögé! – folytatta tovább Missy sértetten, majd Mike mellé sétált, de Mike nem akarta, hogy rá nézzen.
- Egy sör volt, drágám. – sóhajtotta fásultan, de Missy nem hitt neki, egy szót sem vett őszintének az egészből.
- Aha, na persze! Mi a franc folyik a hátam mögött, Mike? – csattant fel dühösen.
Mike arca önkéntelenül is grimaszba torzult. Hogy mi folyt Missy háta mögött?
Hát sör, meg sperma…
Végül erőt vett magán és csak vállat vont.
- Igazán semmi.
- És hol van az anyád? Vele voltál, vagy mi? – váltott témát a nő, mert azt gyanította, hogy Mike az anyjával töltötte az estét.
Szegény Missy, mennyire nagyon nem sejtett semmit! Az igazság fényévekre volt tőle! De hát hogy is feltételezhetett volna bármi ilyesmit, mikor Mike egész életében maga volt monogámia.
- Honnan tudjam? Nem foglalkozom anyámmal, már mondtam. Remélem, visszamegy Sacramentoba és ott is marad végleg! – háborgott Mike.
A válasza egyáltalán nem tetszett Missynek. Ő mindig mindenről tudni akart, feldühítette, ha kihagyták valamiből.
- Hát rendben, titkolózz csak! De ugye nem gond, ha én ma éjjel a nappaliban alszom, Mikey! – mondta ki hangosan és gúnyosan a Mike által annyira gyűlölt becenevet, majd felkapva párnáját, takaróját, elhagyta a szobát.
Mike üres tekintettel pislogott utána. Persze, megtehette volna, hogy a nyomába ered és bocsánatot kérve magyarázkodik. Egy jó és hűséges férj biztosan így csinált volna.
De ő már nem volt jó férj. És többé hűséges sem. Elromlott.
Mike megvárta, míg a nappaliban kialszik a lámpafény, majd ő is az ágyhoz botorkált. Le sem vette a ruháit, cipőstől dőlt be a virágmintás, hűvös és illatos ágyneműbe és csak bámulta a koromsötétbe vont plafont. Gondolatai ismét Billie Joe felé repítették. A szíve megtelt boldogsággal, az este édes momentumaival. Az anyja miatti csalódás fájdalma egészen kicsivé változott. Ahogy a fiú arca megjelent előtte, Mike izgalma újra éledt. Ajkán még ott égtek a csókok és Billie érintései. Mike ettől nem tudta visszafogni a mosolygását. Pedig nem lett volna oka mosolyogni, az egymás után elkövetett kaotikus tettei miatt lassan romba dől az eddig szilárdnak vélt élete és ez valahogy mégsem tudott kellően megrémülni. Csak hevert a csendes, éjszínű szobában érezve a kettejük szenvedélyét. Amit még sosem élt át hasonlóképpen. És jól tudta, hogy letért az eddigi útról és teljesen másfelé halad, mint kellene. De akarja ezt és még a félelme sem tudja meggátolni. Még mindig tisztán érezte magán Billie illatát. A sört, a cigarettát, a verejtéket. Ez sokat jelentett neki és csak azért sem ment el zuhanyozni.


folytatása következik...

2 megjegyzés: