2024. május 25., szombat

Le kellene nyugodni

A hetemre a full nyomottság volt jellemző. Ja és meg is áztam párszor. Legszívesebben senkihez se szóltam volna, meg nem mentem volna sehova.  
Az egyetlen ami feldobott, a maladaptív álmodozásom volt, na meg a zene és az írás. Haladtam a Still breathing sztorival és 4 oldalt írtam a lassan 10 éve húzódó nem publikus törimbe is. Ha írtam, a valóság nem nyomasztott.
Közben persze intéztem a műtétet. Mert muszáj. Továbbra is értetlenül állok az előtt, hogy miért talál meg minden nőgyógyászati nyavalya, úgymint mióma, polip. Ja és vérszegény is vagyok, mondta a doki, hogy műtétig szedjem a vastablettámat.
Voltam az altató orvosnál, aztán meg az ambulancián kellett időpontot kérni az operációra. Pont az a nő volt ott, aki a múltkor az ex nődokim rendelőjéből durván elhajtott, de most olyan csoda kedves volt, hogy nem győztem döbbenni. 
Megállapodtunk a jövő hét keddben, így aznap reggel megyek felvételre. Remélem nem úgy lesz, mint a legutóbbi polip műtétnél, hogy délutánig nem lesz műtő. Jó lenne ha flottul mennének a dolgok és délután mehetnék is haza. 
Szerdán még pihenek, úgy terveztem, csütörtökön már menni kéne, pedig csábító hogy egész héten otthon maradjak. Mindegy, erre még alszom párat.
Ma meg még a pasimmal a mobilszolgáltatóhoz is be kéne ugrani. Elromlott a mobilja (újfent), az akksi megadta magát és nem lehet bekapcsolni. Kért egy készüléket kölcsön, de amúgy is terveztük, hogy bemegyünk, mert lassan 30 ezret fizetünk havonta számlát és jó lenne ezen kicsit változtatni. 10-kor nyit a bolt, szóval nem sietünk. 
Talán az ősökhöz is benézek, hátha nem veszekednek :S 
Ami ritka, mert apám sajna megint a rafkós Tinimami bűvöletébe került, anyám meg önhatalmúlag össze-vissza szedi a depi gyógyszert és hol tökre feldobott, hol meg sír az ágyon ülve. Nehéz ügy ez és most nem is tudok kellőképpen bekapcsolódni, mert én is pocsék társaság vagyok a közelgő műtét miatt. 
Írtam K.-nak, hogy műtenek és azt írta drukkol. Meg pár napja H.-nak is megírtam, erre ő éjjel 11-kor csörgetett messengeren. Persze aludtam, így fel sem tudtam venni. Nem hívtam vissza még. Most amúgy sincs kedvem túlzottan csevegni. Alapfokon funkcionálok csak. 
Szerintem bedobom a kavarós kávémat és kikecmergek az ágyból.
Jövőhétre légyszi küldjétek a pozitív energiákat! Sokat jelentene.  Köszönöm.
És jó hétvégét mindenkinek.


8 megjegyzés:

  1. Nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen! Korai, gyors és sikeres műtétet, majd szintén gyors és teljes felgyógyulást kívánok neked. (Medea)

    VálaszTörlés
  2. Minden rendben lesz. Gondolok majd rád! 🤍

    VálaszTörlés
  3. Gondolok rád és szorítok, minden rendben lesz 😉

    VálaszTörlés
  4. Szia, csak most olvastam, ma meg már szerda van, remélem túl vagy rajta rendben, gyors gyógyulást kívánok, maradj otthon, ha tudsz!
    🙂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia köszönöm szépen, hogy írtál. Minden oké volt, ma még itthon pihenek 😊😊😊

      Törlés