2024. április 27., szombat

Eszek, hogy ne aludjak el

Ööhhh...
Szombat van pasim dolgozik és full unalom tombol erre. 
A tv-ben sincs semmi értelmes műsor,  álmos is vagyok (mert ugye reggel mikor lehetne aludni, már 7 után felébredtem). Mondjuk, itt aszfaltoznak az utcában, így reggel óta zúgnak a gépek, nem sok alvási lehetőséggel kecsegtetve. 
Így hát a neten szörfözgetek és közben azt a péksütit eszem, amit apám hozott délelőtt. Marmorkuchen, vagy hogy hívják. Akármi is a magyar megfelelője, de nagyon finom. 
Ja és ha már szörfölgetés, meg net...mert mindig beleszaladok valamibe...
Nézd meg Marilyn Manson Saint c. klipjét mondták...
Nagyon jó...mondták...
A zene nem rossz amúgy, a klip se. Már annak aki szereti a drog-vér-pornó kombinaciókat. Én mindenesetre lefőttem, mint a kávé és elment a kedvem kb. mindentől.
Pedig azt terveztem, hogy elkezdem nézni az Assunta ügy című dokumentum sorozatot, de nem is tudom, kell e ez most nekem. 
A héten amúgy sok extra dolog nem történt. Csütörtökön el akartam menni a nődokihoz, hogy letudjam az uh-t, de persze szabadságon volt, így csak jövőhét vége felé jutok el hozzá és utána való héten még jön a citológia is. Utána fél évig nem akarnék a nőgyógyászati dolgokkal törődni. Lassan a jó idő is visszajön és talán a kedvem is jobb lesz, meg hatékonyabb leszek.
Faterom és húgom most fasírtban vannak, nem tudom már mi miatt. Pedig arról ábrándozom, hogy ha jobbra fordul az időjárás, összejön a család egy kis kerti partira. 
Vágynék ki a szabadba, klassz lenne úgy mint rég, jó hangulat, finom ételek, zene. De így, hogy megint balhé van, ráadásul mind apám, mind húgom nehéz eset és haragtartóak is, gőzöm sincs, ebből lesz e valami, vagy csak álom marad. 
Apám amúgy a héten tök rendes volt és hozott nekem csokis sütit amit, mivel nem voltunk otthon, az erkélyen hagyott. Persze az arra lézengő homeless emberek nyilván el is lopták, mire hazaértem. No komment.
Apám mondta erre, hogy tényleg kell valami belátás (és lopás) gátló az erkélyre, mert nem ez az első eset, hogy cuccokat emelnek ki tőlünk. 
Átkozott utcafronti nyúlüreg. Csak bajnak van. 
Azt mondta, majd hoz egy ponyvát a telekről, amit nem használ és azt felrakhatjuk. Végre hogy észreveszi ő is, miért kell valami az erkélyre. Amellett, hogy akkor nem mozizna itt boldog-boldogtalan, mert attól meg én kapok agyvérzést lassan.
Na menjünk marmorkuchen-t enni :D


2 megjegyzés:

  1. Még egy darab papírzsepit sem lehet kint hagyni, mert azt is ellopják...gyalázatos ez a világ.
    Nagyon lassan jön az a jóidő, de mennyivel jobb az ember kedve, ha kicsit is süt a nap.
    Remélem hamar megoldódik a családi konfliktus🙂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindent lopnak, ami mozdítható sajnos és itt az erkélyen semmi sincs biztonságban.
      Ma már szép az idő és meleg is van. Csak ide ér a tavasz.
      Én is remélem hogy a családtagok rendezik a soraikat, rossz hogy mindig van valami vita.

      Törlés