2018. március 1., csütörtök

Kalandozásaim a Szibéria expresszel



Ez mi ez az időjárás?!
Hello december, öh vagyis március, bár az időjárásból inkább még télre lehet következtetni. Nagyon bedurvult így a végére, olyannyira hideg van mifelénk, hogy sapkát (!) vettem fel. Nem, nem akarok róla írni, borzasztóan festek benne, legyen elég ennyi.
A reggeli buszokon meg még fűtés sincs, el lehet képzelni, milyen jó azon utazni :S Csoda, hogy még nem láttam egy eszkimót, vagy jegesmedvét sem felszállni ezekre a reggeli járatokra.
A pasimat reggelente elkísérem a melóhelyére, mert nekem még reggel van időm, legalább dumálunk és együtt vacogunk ebben a hidegben. Mondta, hogy a hétvégén kettő darab koncert is lesz. Az egyikre drága a belépő, szóval felejtős, de amúgy a másik is, legalábbis számomra, mivel a rockkocsmában lesz, oda meg nem megyek. Lehet, hogy a pasim igen, de nem bánnám, ha kihagyná. Már csak azért sem, mert az exei ott lézenghetnek. És ugye azóta sem tudtam meg, ki csörgött rá szilveszter éjjel és ki indította be a féltékenység motort.
Ami azóta is be-bepöccen, mert még nem írtam, hogy ma a dohányboltban az eladó rendesen flörtölt a pasimmal *-* Mintha én ott sem lennék.
Már nekem volt kellemetlen és fel is húzott persze. Kifelé menet „viszláttal” köszöntem neki. Mire pasim meg kint magyarázott, hogy miért magáztam le, mikor kb. vele egyidős a csaj. Nem izgat.
A. meg rám írt valamelyik nap, legalábbis a faszbuk azt jelezte. Gyorsan és kíváncsian megnyitottam és láttam, hogy csak ilyen továbbküldözgetős levelet kaptam tőle, amit ha nem küldök tovább, akkor szar lesz nekem. Hát nekem már most is szar, ami a vele való barátságát illeti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése